Alınık LG G2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

LG G2 arıyorum. Yabancıya gitmesin TBT'de satan varsa.

Cihazın ekranında en ufak çizik olmamalı kozmetik açıdan iyi bir cihaz olmalı.

32 GB Modeli arıyorum. Kutu içeriği-Kutusu olursa makbule geçer.

Yurtiçi-Yurtdışı, Garanti vs gibi bilgilere göre fiyatınızı söyleyin altını üstünü konuşuruz.

Telefonun sıfırlarının 900 lira civarına bulunabildiğini unutmadan yazarsanız sevinirim. Az önce biriyle görüştüm adam 1100 lira para istedi dalga geçer gibi. 

Nerde bulnuyor diyenler sahibinden.com'a bakabilirler.

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

G2 eskidi hocam G3 32 GB bak. 3 GB ram, çıkarılabilir batarya ve lazer netleme için alınır.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

G2 eskidi hocam G3 32 GB bak. 3 GB ram, çıkarılabilir batarya ve lazer netleme için alınır.

G3 alacak para varsa g3 alın hocam.  Yok derseniz burada bulamazsanız Donanım Haber ikinci el bölümün de bolca var 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

mkyb bunu yazdı

Hocam neden 1200 lira veriyim ki bi telefona. :) bu kadar parada vermemde müzik işlemcisi iyi ve bana yeterli gelecek.

Dünyanın en zengin insanıda olsam ihtiyacım dışında para vermem paranın üstüne gider fakir doyururum. Oraya buraya bağış yaparım. Arkadaşlarıma yemek alkol ısmarlarım. İhtiyacımdan fazlasını almak ihtiyacı olanlara küfürdür. Arada heves ediyorum ama sonra durduruyorum kendimi :D

Telefonda yaptığım.

Zoiper, Facebook, Whatsupp, Zopim, Mesaj, Arama.

Eğer uygulama geliştirecek filan olsam üst düzey tabiki alırım. İhtiyacı olana lafım yok.

Eğer buna dönüşüyosada alırım :)

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam anladığım kadarıyla çok sık tel değiştiren biri değilsin. Almışken en iyisini al bence.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hocam anladığım kadarıyla çok sık tel değiştiren biri değilsin. Almışken en iyisini al bence.

Yok hocam ya aksine senede 4 kere tel değiştiriyorum ama hiç öyle amiral gemi almadım.

Daha çok iş oluyo para lazım oluyor telefonu okutuyorum tekrar alıyorum falan fistan bu şekilde.

Bu sefer içinde dedim temiz bir g2 alayım parçalanana kadar kullanırım. Sonuçta bu telefon yabana atılacak bır telefon degıl 3 sene sonrada facebooku calıstırabılır.

Ha okul biter her işim sıkıntısız olur o zaman sıfır bir tel alırım kendime

Müzik dinlemesem g2de almazdım. S4 Kullanıyorum şu anda. Bakalım hayırlısı :) teşekkür ederim tavsiye için umarım söylediklerimi yanlış anlamamışsındır birine yönelik değildi

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

Biladere lg g3 stylus aldık memnu eleman, fiyatıda uygun bi bak derim. 

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    IvC bunu yazdı

Biladere lg g3 stylus aldık memnu eleman, fiyatıda uygun bi bak derim. 

G2 Teknik özellik olarak daha iyi diye biliyorum hocam bu telefondan :/

G2 Alamazsam note 2 alacağım zaten

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yurtiçi garantili paralel olmayanlar 800 civarı. alacaksan bari garantisi olsun belli olmaz ne olacağı.

kutulu faturalı 14 ay garantisi olan g2'yi 820e aldım ona göre ara hocam.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

yurtiçi garantili paralel olmayanlar 800 civarı. alacaksan bari garantisi olsun belli olmaz ne olacağı.

kutulu faturalı 14 ay garantisi olan g2'yi 820e aldım ona göre ara hocam.

Araştırdım hocam bayağı piyasayı zaten sahibinden donanımhaber vs hatim etmeden teknolojik ürün almıyorum :)

Ölücülük yapmam ama malı değerli adamdanda almam. İnsanlar 1000 lira verdiğinde telefonu 1100 e okuturum mantığıyla alıyor bu tarz insanlardan almam yani. Herşeyin piyasası belli

850ye 4 günlük cihaz vardı LG türkiye garantili bugün satıldı. Daha jelatinini sökmemiş adam.

yine 800 civarına 1 aylık 10 günlük telefonlar bulunabilir garantisi devam eden türkiye cihazları.

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 846 Toplam Mesaj: 10