folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Alınık LYS-YGS Görüntülü Matematik Seti

Alınık LYS-YGS Görüntülü Matematik Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Merhaba müritler

LYS-YGS Matematik Görüntülü Set lazım (mat 1- mat 2) Öncelikle eğer sadece DVD+kargo masrafına yollayacak hayır sever bir mürit varsa çok makbule geçer.İnternet hızım ve bulunduğum lokasyon yüzünden torrente abanamıyorum bu yüzden bu yönde mesaj atacak müritleri baştan uyarayım.

Yardımınız ihtiyaç sahibi maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin eğitimi için kullanılacaktır. Gülümseme 

"Ben hayır yapmak istemiyorum para ile çalışırım" diyenler pm ile tekliflerini yollarsa değerlendirmeye alırım.

Saygılar sevgiler

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

zahmetli ama işe yarar. Hocam gir tekno feme ordaki videoları idmyle indir. Her üyelikte 100 kredi veriyor. Bir video izlemek 3 kredi. Yeni üyelik aç bol bol çek videoları. Arşivle.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ekol hocadan cd alsana en salıklısı o

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

ekol hocadan cd alsana en salıklısı o

o kadar baktım ama cd/dvd talebinde bulunabileceğim bir yer göremedim link varsa yollar mısın?

edit:Konuya özellikle yazdım ki

"İnternet hızım ve bulunduğum lokasyon yüzünden torrente abanamıyorum bu yüzden bu yönde mesaj atacak müritleri baştan uyarayım."

sadece torrent değil arkadaşlar internetten download yapılabilecek her yönteme malesefe kapalıyım imkanlar yüzünden.Yoksa bir çok siteden çekerimde tükürdüğümün imkanları şuan için kısıtlı.

heza tarafından 13/Kas/12 18:45 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi sendiyince baktım bende bulamadım sanırım kaldırmışlar dvd satışını kötü olmuş hocam ben almıştım onlardan bi dvd baya sağlam başka hiç bişeye gerek yok ama bendeki pert oldu yoksa yollardım sana

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

hacılar yardımcı olan arkadaşa aşağıdaki konuda belirttiğim r10dan satışa sunduğum kartı verebilirim.Takas olarak bir şey teklid edeyim diye düşünüyorum ama şuan s3 ümden başka bir şey aklıma gelmiyor :) bi mal varlığım o var.Bu konu benim için önemli şöyle sağlam bir kafe bulsam torrente asılacağım ama ne zaman gitsem 200kb/sn geçmiyor boş ana denk gelip asıldığım zamanda kafe sahibi kim kasıyorlan diye söylenmeye başlıyor :D yardımlarınızı bekliyorum.

http://tahribat.com/Forum-Turkcell-75-Tl-187-5-Dk-Rodimood-Kampanyasi-168203/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

up ola hayr ola

Toplam Hit: 1074 Toplam Mesaj: 7