Alınık Macbook Pro Retina
-
sanalpazar ile sahibinden kovala kovala bir hal oldum
amerikaya giden gelen, ürün getirtebilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
en aşşağı 2.6 ghz li orta seviye olan modeli arıyorum = 5200 (maks verebilcegim)
özel konfigure edilmiş
2.6 ghz 16 gb ram 256 gb disklide olabilir = 5200
veya 2.6 ghz 8 gb ram 256 gb disk de olabilir
satan varsa fiyat verirse sevinirim
-
git o para şahin doğan al hoca hem gezersin yanlarsın :)
-
kapasitif dokunmatik super amoled ekranlı samsung notebooklardan alıp win7 kurmak daha mantıklı değil mi? 2000 i de geçmez...
-
RETRET bunu yazdı
kapasitif dokunmatik super amoled ekranlı samsung notebooklardan alıp win7 kurmak daha mantıklı değil mi? 2000 i de geçmez...
adam belki ios geliştiriciliği felan yapıcak :)
MaviGozluDev tarafından 20/Eki/12 20:10 tarihinde düzenlenmiştir
umarım aklındakindende ucuza bulursun hocam D:
Edit : yurtdışından daha ucuza almak tabiki güzelde, 5bin diyosun hocam, parayı alışverişten öncemi vericeksin sonramı :) sen güvenip veremezsin haliyle 5bin i , alıcak adamda yanında 5 bin taşıyomudur her daim? hadi taşıyo olsa bile lan ya dönünce vazgeçerse napıcam ben bunu moduna girebilir :) iki ucu boklu dere misali :D :D 2 ay önce arıyo olsaydın gelirken getirirdim , bi dahakine kadar almış olmazsan konuşuruz tekrar :)
edit2 : bide hocam şöle bişi var ; istediğin aletin almanya fiyatı 2899Euro , yani kaba taslak 6500 liranın üzerinde. vergisiyle vs 6bin e alırsın. bu durumda avrupa da genelde fiyatlar aynı olduğundan 5200 liraya avrupadan sıfır getirtme seçeneğini unutabilirsin. -
iosa uygulama geliştirme işine gircez doğrudur :D almışkende eli yüzü düzgün bişiler alalım diyoruz
@
MaviGozluDev
hocam bu işi yapanlar oluyor adam alıyor ürünü getiriyor burda satıyor falan sürekli bu işi yapanlar var.sirkecide 1-2 dükkan istediğim fiyata veriodu alacağım gün adam zam yaptı gitti başkasına sattı
avrupa olayıda bu macbooklarda falan hikaye sanırsam, kur farkı yüzünden nerdeyse türkiye ile aynı fiyat çıkıyor :D
yani ne varsa amerikada var
-
Cizik olsun. Bayramda avrupada olacagim. fiyatlari inceler PM'lerim.
-
rakkoc bunu yazdı
Cizik olsun. Bayramda avrupada olacagim. fiyatlari inceler PM'lerim.
hiç inceleme bırak hocam :D normaller iyi güzelde retinalar çok pahalı :D arkadaşın istediği alet applestore da 6800 e geliyo, vergi indirimiyle 5955 liraya geliyo :D abbaleey :)