Alınık Nikon D90 Yada D5100

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar başlık yeterince açık aslında. Bi ara burada bu işi yapan müritler vardı sıfır yada ikinci el VR objektifli 18-55 mm. Nikon D90 yada D5100 aramaktayım. Kredi kartı ile ödeme yapacağım 12 yada 24 aya taksitlendirmeyi planlıyorum (Finansbank). Bu işi yapan varsa fiyat verebilir mi acaba ? 

Edit: 2.el olursa shutter 5binin üzerinde olmasın... 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

hacı neden d90 yada d5100 ikisi çok faklı klasmanlarda ikisi arasında alacaksan d90 al derim sahibinden.com bak orda baya var ama d7000 de tavsiye ederim ben kullanıyorum gayet memnunum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-tertemiz-nikon-d90-body-plus-sigma-17-70mm-f2,8-macro-hsm-106805444/detay/ bak kütahyada var istersen bir git bak ama shtr yuksek biraz. aslında 150.000 çekim ömrü (dahada yüksek olabilir) olduğunu düşünürsen pek bişi değil 26000

x-files tarafından 25/Mar/13 13:51 tarihinde düzenlenmiştir

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

hayırdır hocam sendemi dükkan açıyon :) 

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

canandan şaşma bilader al 500d bak keyfine

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    Pawlow bunu yazdı

canandan şaşma bilader al 500d bak keyfine

ne alakası var canon nikon pentax sony... uzar gidr hangisini istiyorsan onu al hacı kimseye bakma

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

d90 ve 5100 arasındaki kararsiz kaldın sen şimdi? 

bunda düşünülecek bisey yok. 5100 alacaksın keyfine bakacaksin.

d90 kaç yıllık makine miladini doldurdu mpx yok seri değil. hala d90 ı yüceltenler var  cidden komik. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

aslında arada kaldığım yok :) 5100 yada d90 arıyorum hangisinin fiyatı daha uygun gelirse onu alacağım :) Ben makinayı arıyorum. D90 alırsam pozlamada eşim rahat kullanamaz ama D5100 alırsam eşimde rahatlıkla kullanabilir görüşündeyim :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

d5100 diyorum bende. eşin için falan düşününcede aynı şekil. kullanması gayet kolay bir makine.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 932 Toplam Mesaj: 8