folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder [Alınık] Rapidshare Premium

[Alınık] Rapidshare Premium

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Arkadaşlar,

Bir arkadaşımın dizüstü bilgisayarına format attım ancak recovery sistemi bozuk olduğu için windows vista home basic'i yükleyemiyor. Bende Vista Home Basic Oem indirmem lazım. Bu yüzden rapidshare premium hesaba ihtiyacım var. 5-6 gün kalmış en az 10 gb indirme hakkı olan (2 tane dvd var bir tanesi doğru değil sanırım) hackli yada hacksiz Turkcell kontör karşılığı rapidpremium arıyorum. İllaki tamamiyle hesapta lazım değil 8-9 gb indirme yapıp sahibine geri verebilirim.

Lütfen uçuk teklifler yapmayınız.

Teşekkürler

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Hoca vista yükleyecegine Xp yuklesene :|

RedSea'da vardır premium :F

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Orjinal vista sını istiyor adam elimden birşey gelmez.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

pm attım

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 979 Toplam Mesaj: 4