Alınık Samsung 3.5Mm Kulaklık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Aldığım Samsung telefonla beraber verilen kulaklığı kaybettim. çok memnundum hatta aşırı memnundum. elinde olupda satmayı düşünen vardır belki dedim. yada ticaretini yapan. varsa 0da alabilirim. aynen resimdeki gibi kulak içi olması şart. 2. el kulaklık kullanılır mı diyen çıkacaktır. o ucundaki başlıktan var :)

2. ele 10 Tl vermeyi düşünüyorum. ( 5 TL kulaklık olsa + 5 TL de kargo)

Elinde 0 olan varsa fiyat versin bir değerlendireyim.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

hacı dealde var .

http://www.dealextreme.com/p/genuine-noise-isolation-in-ear-earphone-w-microphone-for-samsung-p1000-3-5mm-jack-120cm-cable-54605

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

UmuT38 bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı dealde var .

http://www.dealextreme.com/p/genuine-noise-isolation-in-ear-earphone-w-microphone-for-samsung-p1000-3-5mm-jack-120cm-cable-54605

----------------------------

aslında bizim türk sitelerindede var da, kredi kartım henüz çıkmadı. paypalım yok. yabancı sitelerde nasıl işliyor sistem onuda bilmiyorum? 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

nokia'nin beyaz kulak ici kulakligi var buna cok benzior 3,5mm oda. ona bi bak istiyosan, nokia shop'a gidip deneyebilirsin.

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:

nokia'nin beyaz kulak ici kulakligi var buna cok benzior 3,5mm oda. ona bi bak istiyosan, nokia shop'a gidip deneyebilirsin.

nokia sevmiyorum hocam biliyorum bahsettiğin kulaklığı :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sony-kulakliklar-uygun-fiyat-en-iyi-kalite-67431910/detay/

15 yaparım.

kargo?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

ptt kargo ile benden olur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Aldım.

Toplam Hit: 1131 Toplam Mesaj: 9