Alınık Tuşlu Telefon
-
günaydın müridler. klasik tuşlu telefon arıyorum. validenin telefon bozuldu. benim atama işleri filan bitene kadar idare edecek bi cihaz arıyorum.
özelliğe filan gerek yok. kozmetik olarak çöpe dönmemiş klasik nokia vb telefonlar iş görecektir. açıkcası sahibinden kelepir bir ürün arıyorum şimdilik yine de anlaşırız her türlü müridlerle.
-
2 MODEL VAR
tinmo x1 149 tl çamur da olsa kamera ve whatsapp var çift sim kartlı beyazı var siyahı var
bide
tinmo ranger var 119 tl kamera yok askercell özel ( ama herkez kullanabilir ) tek sim , whatsapp ve kamera yok askeri renkli
caps istiyorsan whatsapp dan dürt knk
-
PanxeR bunu yazdı
2 MODEL VAR
tinmo x1 149 tl çamur da olsa kamera ve whatsapp var çift sim kartlı beyazı var siyahı var
bide
tinmo ranger var 119 tl kamera yok askercell özel ( ama herkez kullanabilir ) tek sim , whatsapp ve kamera yok askeri renkli
kanka kamera, whatsapp filan lazım değil mesaj bile atmasa olur :F
valide sadece arama için kullanıyor gerisinden anlamaz. ama yine akşam dürterim seni gösterirsin bu modelleri.
-
55 tlye samsung tuşlu telefonları var diyarbakırda ordan alsan daha mantıklı değilmi sarjıda 4 5 gün gidiyor
-
PanxeR bunu yazdı
2 MODEL VAR
bide
79 149 dedigin telefon mürid mi tokatlıycan kerta :D
-
blackberry bold 9780 var, işe yarar mı hocam ?
yarıyosa fiyat araştırmasını yap, ne kadar vermek istiyosan bana pm le
-
ozgunlu bunu yazdı
blackberry bold 9780 var, işe yarar mı hocam ?
yarıyosa fiyat araştırmasını yap, ne kadar vermek istiyosan bana pm le
yok hocam klasiği zor öğretebildim :)
@atakan
bakayım ofis tarafına ama eğer aklımdaki telefonlara diyorsan görmüştüm bildiğin oyuncak gibi telefonlar ve malzemesi acayip kötü.
-
al bitane note 4 .. ultra güç tasarrufu moduna sok hem havalı hem şarj bitmez dokunmatik 3310 gibi
-
-
mkyb bunu yazdı
abi iyi fikir verdin ya en temizi 3600slide bulayım ben. hem şık hem ekrana göre yazılar epey büyük.
-
HeyQirs bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
2 MODEL VAR
bide
79 149 dedigin telefon mürid mi tokatlıycan kerta :D
hocam ben tim de çalisiyorum herşey piyasanın 2 katı cebimden cerecek halim yok ya satış fiyatını veriyorum. :)