Alınık Veya Tavsiye Notebook
-
4800h veya 4800u düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bir notebook var mı?
Veya satan varsa değerlendirebilirim
4800H
1660ti
-
hocam ilgilenirse mekbuk var bknz
-
dellg515 öneririm yeni aldım süper alet sadece hdd düşük
-
amazon.com dan asus tuf 15 baktiydim hocam tr ye gore uyguna geliyodu. gumruk dahil 1000 dolares falan. sonra kasa topladim kaldi.
bi bakiver istersen
-
DevilKingtr bunu yazdı
hocam ilgilenirse mekbuk var bknz
Macbook güzelde oyun vs de oynayacağım o nedenle olmaz hocam
-
yolbulucu bunu yazdı
amazon.com dan asus tuf 15 baktiydim hocam tr ye gore uyguna geliyodu. gumruk dahil 1000 dolares falan. sonra kasa topladim kaldi.
bi bakiver istersen
1300 dolarlara geliyor değmez gibi geçenlerde 8k ya düştü asus olmadı beklicez biraz
-
Takipteyim hocam.. Bulduğunuz aldığınız bir ürün olursa bilgilendirirseniz sevinirim. Amd işlemci 2060rtx ve 16gbram bir notebook da ben arıyorum.
-
Hocam uzun araştırmalar konusunda daha bugün asus tuf a15 siparişi verdim herkes ürünün performansının oldukça iyi olduğunu belirtmiş batarya konusunda galiba çok iyi değil ama kaç saat gittiğini henüz test edemedim fakat araştırmalara göre ürünü tavsiye edebilirim :)
https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa506ii-bq200-amd-ryzen-7-4800h-8gb-1tb-256gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB00000UMKL3
rsnalp tarafından 23/Oca/21 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Hazır konu açılmışken bende bir istekte bulunayım:) eğer elinizde i3 - 4gb ram vs. yani ortalama özellikli 5 - 6 sene önceki teknolojili çokta dinazor olmayan internet bilgisayarı uygun fiyatlı laptop satan varsa fiyat pm atarsa güzel olur:)
-
Hocam selam;
Elimde Lenovo Yoga 14 var, X250 var birde ideapad 330IGM var 2-3 kez şarja takılmış cihaz.
Mac isterim dersende macbook air, macbook pro ve imac var farklı konfigrasyonlarda.