Alınık Vodafone Hat
-
Merhaba arkadaşlar. vodafone kontörlü sıfır hat sordum 5 tl yüklü 32 lira dedim çüş a.g eskiden beleşe veriyolardı hatları :) Velhasıl kelam elinizde fazladan bulunan vodafone hat varsa talibim.
Öğrenci oldugumuz için 32 lira çok geldi bana makul bişeyler yapacak varsa büyük sevaba girer karşılığında bir fiyata ya da yaptığım web projelerinden birini ona hibe edecem. Script basit yapıda bir firma scripti yönetim paneli var. Bir firmanın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde.
-
kusura bakmada bu işin altında bir iş ararım hoca :) kimse öyle kendi üzerine kayıtlı hattı satmaz yada vermez.
-
haklısın bende olsam bende ararım. gerekli kimlik bilgilerimi veririm olur biter. ben görmüştüm daha önce böyle bikaç konu vardı açık hatları satıyodu müridin bitanesi ama epey olmustur. öyle yani güven önemli ama altında bişey yok bunun güvenini buradan veremem :) ama haklısın sende
-
Çok sık kampanya oluyor kalabalık yerleri dolaş hocam stand açıp bedavaya dağıtıveriyorlar. Festivallerde şenliklerde dağıtılıyor. Her gördüğümde 2-3 tane alasım geliyor ama almıyorum asıdjasd :D
Bir sürü şube dolaş, bulursun :))
İzmirdeysen ksk çarşıda zırt pırt oluyor öyle, bazen türksel bazen aveya bazen vodıfın..
-
Artık öyle yapacaz :) bakalım belki fazlalık olan biri çıkarda sevindirir bizi.