Alınık Voip Destekli Wifi Modem
-
Sabit telefon girişli wifi modem arıyorum. Vodafone nete başvurdum eğer bulamazsam faturaya ek olarak alacağım. Teklif verirken elinizdeki modemin tam model numarası ve istediğiniz fiyatla verirseniz sevinirim.
-
superonline yalın dsl kullanıyorum beleş gelip taktılar 2 telefona ( 2 ayrı numaraya kadar ) desteği var.
beleş.
-

Normal modem var ama işte voip desteği yok. Dükkan olduğundan sabit telefon önemli. Arama yapılmıyor ama gelen aramalar oluyor yoksa bu devirde sabit telefon umrumda değil. Telefon hattını Türk Telekom'da bıraksam her ay 15-20 lira vergisi falan olacak.
-
mkyb bunu yazdı

Normal modem var ama işte voip desteği yok. Dükkan olduğundan sabit telefon önemli. Arama yapılmıyor ama gelen aramalar oluyor yoksa bu devirde sabit telefon umrumda değil. Telefon hattını Türk Telekom'da bıraksam her ay 15-20 lira vergisi falan olacak.
Ev telefonu numaranı Yalın ADSL ile birlikte Turkcell Superonline’a taşıdığında, 24 ay boyunca sabit hat ücreti ödemezsin. Üstelik 24 ay boyunca her yöne 100 dakika konuşma paketi de ücretsiz. Ev telefonu ve limitsiz interneti tek faturada! Üstelik kurulum, aktivasyon taahhüt süresince ve modem abonelik süresince ücretsiz.
valla en iyi yaptıgın şey şu superonline yalın adsl e geçmek oldu.
ttnete ev telefonu + ttnet adsl toplam 100 küsür tl ödüyorduk
50 TL ödüyom sınırsız internet + telefon sabit hat ücreti de yok. Yıllarca iyi gt vermişiz
http://www.superonline.net/kampanyalar/adsl-kampanyalari/hizli-internet-yalin-adsl-kampanyasi
PanxeR tarafından 17/Şub/17 01:12 tarihinde düzenlenmiştir -
100 megabite kadar sınırsız net + AKK sabah 7 akşam 7 yok + 1 sene Digiturk Play
1 Mayıs'tan sonra hız gece 7 sabah 7 arası 24 megabite düşecek pek bi fark olacağını sanmıyorum.
50 TL
mkyb tarafından 17/Şub/17 01:23 tarihinde düzenlenmiştir