Alınık Z77 Anakart , Satılık İ7 2600K İşlemci
-
Arkadaşlar selam
şuan elimde fazladan 1 tane i7 2600k işlemci var zamanında sunucu olarak kullanmıstım :)
işlemciler çalışıyor geçen gün bi tane kasaya topladım denedim
Simdi kendi kullandığıma ( üçüncüye ) güzel bir soğutma sistemi ile kırbaç vurmayı düşünüyorum.
Asus z77 sabertooth olabilir
asrock z77 extreme 6 olabilir , kısacası z77 serisi bir kart arıyorum
Piyasada 0ları yok , satan bi yer varsa link atmaları yada yönlendirmeleride yeterlidir
baktım piyasaya i7 2600k lar için tanesine 500-600 istio millet ( uçmuşlar amq ) 300den vericem direk (soğutucusu yok ama)
-
işlemciyi ekran kartıyla falan takas ederim he gtx 750 falan kafa kafaya olur herhalde, çekinmeden tekliflerinizi yapın yatıo işlemciler faydamız dokunsun tbtye
-
Şu konuyu 10 gün önce açsaydın ya :) İşlemci overclock falan gördü mü?
-
-
Genki bunu yazdı
Yok hacı abi zamanında sunucu için toplamıstım 3 kasa ,birini ben kullanıyorum birini peder biride boşta.Sunucu için olduğundan overclock çekecek anakartlı almamıstım
Açıkcası az fantezi derdindeyim 5.0 ghz denicem :D
5.0Ghz ile fantezi kisiden kisiye gore degisir ama zaten Z77+İ7-2600K ikilisi hic bilgin olmasa bile bios icinden cok rahat 5.0Ghz gorur.
Gercek fantezi icin seni 6.0Ghz,e davet ediyorum :)
-
Jubei bunu yazdıGenki bunu yazdı
Yok hacı abi zamanında sunucu için toplamıstım 3 kasa ,birini ben kullanıyorum birini peder biride boşta.Sunucu için olduğundan overclock çekecek anakartlı almamıstım
Açıkcası az fantezi derdindeyim 5.0 ghz denicem :D
5.0Ghz ile fantezi kisiden kisiye gore degisir ama zaten Z77+İ7-2600K ikilisi hic bilgin olmasa bile bios icinden cok rahat 5.0Ghz gorur.
Gercek fantezi icin seni 6.0Ghz,e davet ediyorum :)
günlük kullanımda stabil 5.0 ghzi tutturabilirsem dahada zorlamam herhalde ya :D
İşlemcinin biri müridlerden birine satıldı, normalde 1 tane satıcam 1 tane kendime yedek tutucaktım ama alacak mürid varsa onlara öncelik bırakıyorum
http://www.sanalpazar.com/I7-2600k__isp55825982 buradan ilanı görebilirsiniz,komisyon momisyon uraşmadım direk 300den açtım ilanı
elimde fazladan ddr3 ram,1 gb hdd falanda olacaktı onlarıda bulursam toparlayıp konuya eklerim maksat müridlerin işi görülsün
He bide benden dışarıya kar etmek için ürünlerin satışını yapan olursa hakkımı helal etmirem :p
-
işlemcinin biri müridlerden birine satıldı destur verirse nickini konuya yazarız
diğerinide bir süreliğine satışını rafa kaldırdım z77 mobo bulunca şuanki cpu eşşek cıkmasına karşın ona yüklenicem :D
-
destur verdim Genki sıkıntı yok :D
-
kaçlara çıkacak yaz bakam merak ettim