Alış Veriş Site Si Kurmak İçin !
-
Alış veriş sitesi kurdum. fakat müşteri cc ile alış veriş yapması için sanal pos olması gerekiyor. sanal pos alabilmem içinden şirket yada firma olmam gerekiyor. şirket açmanın maliyeti de çok yüksek. 1500 ytl kadar para olması gerekiyor.
şimdi şahıs şirketi kurmayı düşünüyorum. bu şahıs şirketinin kurulması bana ne kadara patlar.
@ayrıca bu şahıs şirketini nasıl kurarım.
-
Bir ikametgah olması gerekli şirket için bir apartman daireside olabilir bunun için onun ardından
Belediyeye bildirip sicil defterini açtırıyorsun, ardından maliyeye bildirip muhasebe ve vergi defterin oluşturulucak , ardından Ato ya bildirip şirketini resmi gazetede çıakrtıyorsun.
Şirketini hangi isimde açarsan gerekli ekstra istemleri zaten belediye sana bildirir. yani şirketin hangi vasıfları olacağı bilgisayar, inşaat, turizm falan filan.
En basit şekliyle temel hatlar bunalr yanlış hatırlamıyorsam.
-
sitenin linkini verebilirmisin merak ettim :D
-
paypal veya mail order kullanabilirsin.
-
yok hacı ya şirket olma zorunluluğu yok bildiğim kadarı ile :|
-
sanal postu her isteye öyle vermiyolar baya zorluyolar bizim arkadaşlar bütün bankalarla görüştülerdi anca garabtininkini zar zor almışlardı
ki onlar şirketti
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------Bir ikametgah olması gerekli şirket için bir apartman daireside olabilir bunun için onun ardından
Belediyeye bildirip sicil defterini açtırıyorsun, ardından maliyeye bildirip muhasebe ve vergi defterin oluşturulucak , ardından Ato ya bildirip şirketini resmi gazetede çıakrtıyorsun.
Şirketini hangi isimde açarsan gerekli ekstra istemleri zaten belediye sana bildirir. yani şirketin hangi vasıfları olacağı bilgisayar, inşaat, turizm falan filan.
En basit şekliyle temel hatlar bunalr yanlış hatırlamıyorsam.
-----------------------------vergi dairesine gitmiyormuyuz. şirketi belediyemi açıyor.
-
yanlış hatırlamıyorsam demişim zaten kızma be birader...