Alışveriş De Yapılabilen Bir Site Yapılacak İlgilenenler Cvp Yazsın
-
bir müşterim web sayfası istiyor. kendisi çiçekçi. net üzerinden alışveriş de yapılabilecek bir site istiyor yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa irtibata geçebilirler msn: sheriff@bilkent.net başkası kazanacağına tahribat müritleri kazansın dimi. bir de ortalama fiyatlar hakkında bilgi verebilecek varsa sevinirim. yer : izmir teşekkürler
-
para kazanmak isteyen yok galiba arkadaşlar bu işi yapacak kimse yokmu?????
-
ne gibi mesela müşteri istediği siparisi verip.. cep telefonunu vs. siz ona ulasacaksınız oylemi ?
-
Dostum ben izmirliyim.Web sayfası tasarımı konusundada referanslarımız var.4 kişilik bir grubuz ve dükkan açmaya hazırlanıyoz.yapılacak sitede kredi kartıyla alışveriş falan olucaksa biraz kasar.ama işte siteden bakıpta tel vs ile sipariş vericekse ben bu işe talibim bana legen_dary87@hotmail.com adresinde ulaşabilirsin yaklaşık 8/9 saat online ım.
-
guzel kardesim boole e-bay fln tarzi e commerce siteleri $20 000 den fln yapilio mustrin onu bilio mu?
tabi ne istiosun onu bilmiorz ama...
-
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. örnek bir site var elimde ama reklam olmasın diye yayınlayamıyorum. telefonla sipraiş değil kredi kartıyla alışveriş yapılacak. kampanyalar müşterilerin doğum günlerini filan hatırlayacak. öle bişi detaylı bilgi almak isteyen varsa msnden o örnek siteyi verebilirim sheriff@bilkent.net
Toplam Hit: 1354 Toplam Mesaj: 6