Alışveriş Faturası Tekrar Çıkartılabilir Mi?
-
tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım yalnız faturamı kaybettim, fatura olmadanda tüketici hakem heyetine başvurulabilir mi? Eğer başvurulamazsa bu faturayı tekrar çıkartma şansım var mı? Önemli not: fatura değil fiş olacaktı...
-
tabi kaybettim diye ürünü veya hizmeti satın aldığın yere git onlar sana fatura yada ona benzer bişi verirler üstad.
edit:Başvurabilirsin ama garanti belgesinde imza ve kaşe varsa tabi fatura veya fişte olsa daha iyi olur.
-
Büyük şirketler fişleri sistemlerinde kaydediyorlar eger alışveriş yaptıgın saati dakikayı biliyorsan sana fişi verirler
-
çıkartılır.
-
çıkarılır. git, bir bahene uydur. ne bileyim garanti belgesi kaybettim fatura kopyasını almam gerek de.
-
hocam ürün ufak bir ürün, ayakkabı bu yüzden garanti belgesi yok. 30 iş günü içerisinde yollamadı firma bu yüzden hakem heyetine başvuracağım. Kemal Tanca'nın Kocaelideki şubesinden aldım, bir deneyeyim yarın.
-
hocam sorda haber ver bende laptopun fişini kaybettim. garantiye yollcm :)) bende alırım fişi
-
leptopun faturasını alırsın ama ayakkabının fişini biraz zor alırsın anladığım kadarıyla kasa fişi zaten onlarda ayakkabı felan da yazmaz küçük bir firmaysa
-
kredi kartı slibide geçerliymiş, onu kaybettim ama gidip bankadan çıkarttıracağım ...
-
şirkette çalışıorum ürünün parasını patron verdi ispatlaman içinde faturanın 3. nüshasını veya fotokopisini istiosun veriolar:)
-
alt nüshası vardır. olmadı fotokopisi çekip aslı gibidir yaparlar