Alışveriş Sistemi Tavsiyeleriniz
-
hocalarım yaptıgım çizimleri satabilecegim kapıda odeme olarak satıcagım soyle türkçe destekli oyle acık v.s olmayan iki gün sonra ne oluyor demiyim asp php farketmez yeterki işime yarasın
-
basitmi profesyonelmi
15-50 ürünse kasma kendini gittigidiyorda dükkan al ha daha fazla isesistemin ismini unuttum liasnlı vardı bişi 170 dolarmıydı neydi
-
az olucak ama komisyon falan istemiyorum yüzde 10 alıyorlar onu vermek istemiyorum
-
derbend bunu yazdı:
-----------------------------
az olucak ama komisyon falan istemiyorum yüzde 10 alıyorlar onu vermek istemiyorum
-----------------------------sattığın ücretin üstüne %10 koyarsan sorun ortadan kalkar :)
şöyle yap ozaman düz html bir site yap nasıl olsa kapıda ödeme ve nakit çalışacaksın çalışmlarına kod ver atıyom ürün kodu:12536 fiyatı v.s
sonra bi form hazırla alıcının adı soy adı ürün kodu felan filan form onay sayfası olarak baka hesap numaralarını çıkar + sipariş no havale işleminde açıklamaya sipariş nosunu yazınde
tamamdır al sana küçük alışveriş sitesi :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Alıcıya ulaşmakta sana kalmış :)
-
xt:Commerce
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------derbend bunu yazdı:
-----------------------------sattığın ücretin üstüne %10 koyarsan sorun ortadan kalkar :)
şöyle yap ozaman düz html bir site yap nasıl olsa kapıda ödeme ve nakit çalışacaksın çalışmlarına kod ver atıyom ürün kodu:12536 fiyatı v.s
sonra bi form hazırla alıcının adı soy adı ürün kodu felan filan form onay sayfası olarak baka hesap numaralarını çıkar + sipariş no havale işleminde açıklamaya sipariş nosunu yazınde
tamamdır al sana küçük alışveriş sitesi :D
-----------------------------haklısın aslında ama profosyonel bişi olması daha iyi olur alan kişinin gozunde basit olursa site bakmaz bile ürünlere
-
trk bunu yazdı:
xt:Commerce
-----------------------------cok laga luga onlar iki gün sonra pişti olmayalım