Alışveriş Sitesi Hakkında Sorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

A spor mağazam var ve buna alış veriş sitesi açıp internet üstündende ürünlerimi satmak istiyorum.

bu ürünleri satarken internet üstünden tabiki faturasını felan keseceğim ama bir sorun teşkil edermi?

yani internet sitemi resmileştirmem lazımmı? ayrıca vergi dariesine bildirmem ve fatura bastırmam lazımmı?

fikri olan

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

A spor mağazam var ve buna alış veriş sitesi açıp internet üstündende ürünlerimi satmak istiyorum.

bu ürünleri satarken internet üstünden tabiki faturasını felan keseceğim ama bir sorun teşkil edermi?

yani internet sitemi resmileştirmem lazımmı? ayrıca vergi dariesine bildirmem ve fatura bastırmam lazımmı?

fikri olan

hacı hiçbir şey yapmana gerek yok ayrı bir şirket açmayacaksın sen spor malzemelerini sattığın yere web sitesi üstünden alışveriş imkanı sunuyorsun hiçbir şeye gerek yok. sattığın adama faturasını kestiğin sürece... yalnız bazı bilgileri sürekli olarak saklaman gerekiyor belirteyim

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

crafty bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

fikri olan

hacı hiçbir şey yapmana gerek yok ayrı bir şirket açmayacaksın sen spor malzemelerini sattığın yere web sitesi üstünden alışveriş imkanı sunuyorsun hiçbir şeye gerek yok. sattığın adama faturasını kestiğin sürece... yalnız bazı bilgileri sürekli olarak saklaman gerekiyor belirteyim

nasıl bilgileri?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı kredi kartı bilgileri, ip alışveriş tarihi onay kodu vs.

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    SSL desteğin olacak eğer online ödemeyi düşünüyorsan. Bunu yaptıktan sonra da sitenin güvenliği sıkı olmalı. Çünkü bilgiler depolanacak sisteminde. Özellikle VPS al bu tür bir site açıcaksan.

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

crafty bunu yazdı:

ok anladım hocam saollasın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:
    SSL desteğin olacak eğer online ödemeyi düşünüyorsan. Bunu yaptıktan sonra da sitenin güvenliği sıkı olmalı. Çünkü bilgiler depolanacak sisteminde. Özellikle VPS al bu tür bir site açıcaksan.

hocam ilk aşamada havale paypal kapıda ödeme mobil ödeme düşünüyorum sanal post işine iyice olaya hakim olunca gireceğim

mağaza benim değil kankamın abisinin bir çok yerde mağazaları var site işini yap dediler kurumsal yaparken hiç canım yapmak istemedi alış veriş olsa daha iyi olur diye düşündüm

sitedeki satışlardan %10-15 karşılığı site bakımı sipariş takibi teknik destek talep edeceğim bakalım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

Daniel-Koo bunu yazdı:

hocam ilk aşamada havale paypal kapıda ödeme mobil ödeme düşünüyorum sanal post işine iyice olaya hakim olunca gireceğim

mağaza benim değil kankamın abisinin bir çok yerde mağazaları var site işini yap dediler kurumsal yaparken hiç canım yapmak istemedi alış veriş olsa daha iyi olur diye düşündüm

sitedeki satışlardan %10-15 karşılığı site bakımı sipariş takibi teknik destek talep edeceğim bakalım

Hayırlısı olsun

ne diyon?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    hayırlı olsun

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

Hocam kredi kartı bılgılerı en son saklanack bılgıdırip alıveriş terihi onay kodu vs tamamda kredı kartı numrasaı gıbı bılgılerı sakladığında eger sıteden kaynaklı bır sıkıntıda sıtenın guvenılırlıgı kalmaz...

Toplam Hit: 959 Toplam Mesaj: 10