folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Alışveriş Sitesi Ne Kadar Tutar Maliyeti Sıfırdan.

Alışveriş Sitesi Ne Kadar Tutar Maliyeti Sıfırdan.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

misal iyibiralisverissitesi.com ne kadar tutar.  piyasadaki diğer rakipleriyle yarışacak donanımda olacak bir alışveriş sitesi .dikkat e-ticaret demiyorum. 

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Bana alışveriş sitesi ile e-ticaret farkını anlat sana kim olduğunu söyleyeyim ?

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı

misal iyibiralisverissitesi.com ne kadar tutar.  piyasadaki diğer rakipleriyle yarışacak donanımda olacak bir alışveriş sitesi .dikkat e-ticaret demiyorum. 

Site ismi cok uzun ve tekerleme gibi. Bence hicbir yerde kullanilmaz. Blog filan olur ancak.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RDxMaster
    RDxMaster's avatar
    Erkek

alışveriş le ticaretin kelime manası aynı değilmi yaw benmi yannış biliyum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nrddnshn
    nrddnshn's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı

ticaretin anlamaı zaten alıp vermek :D mantıksal olarak alışveriş siteleride bi e-ticaret sitesi değil mi zaten ? ya da ben yanlış biliyorsam düzelt *

Zayıfa acımak doğaya ihanettir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı

misal iyibiralisverissitesi.com ne kadar tutar.  piyasadaki diğer rakipleriyle yarışacak donanımda olacak bir alışveriş sitesi .dikkat e-ticaret demiyorum. g

ne dıyorsun ya alısverıstesı olucak dıyorsun etıcaret olmayacak dıyorsun . sahıbınden gg tarzı dıyorsan onlardan etıcaret sıtesı 

c2c c2b b2b b2c g2g g2e g2b b2g  g2c bunların hepsi eticaret sıtesı alısverıs sıtesıdır. 

2.olarak ta ne sıtesı acacaksın hangı sektorde calısacaksın. etıcaretın normal tıcaretten hıc bır farkı yok bır tane sıte kurmakla dırekt olarak bu ıs yapılmıyor . 

sen turkıyede satılmayan bır urun yapıp satarsan yada ıthal edıp satarsan yada kendı yenı urun sektorunu olusturursan bunun ımtıyazlarını da alırsan tekel olursun rakıbın olmaz.

tutup ta cınsel saglık urunlerı satarsan, medıkale bulasırsan cok buyuk reklam gelırlerı odemen gerekebılır yıllık 1 2 trılyon yenı parayla mılyonlarca lıra google , seo giderlerin olabılır.

kıcı kırık fırma rehberı tarzındakı sıteler bıle yanı alibaba mesela onceden o durumdaydı adamlar b2b deb b2c b2g halıne geldıler yuruduler gıttıler. sahıbınden.com ulasmadıgı sektor kalmadı pıyasanın hakimi oldular.

sektör önemli ,  sektördeki rakipler çok daha önemli  rekabet ettiğin ürün /ürünler önemli 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 782 Toplam Mesaj: 6