Alışveriş Sitesi Ne Kadar Tutar Maliyeti Sıfırdan.
-
misal iyibiralisverissitesi.com ne kadar tutar. piyasadaki diğer rakipleriyle yarışacak donanımda olacak bir alışveriş sitesi .dikkat e-ticaret demiyorum.
-
Bana alışveriş sitesi ile e-ticaret farkını anlat sana kim olduğunu söyleyeyim ?
-
my4 bunu yazdı
misal iyibiralisverissitesi.com ne kadar tutar. piyasadaki diğer rakipleriyle yarışacak donanımda olacak bir alışveriş sitesi .dikkat e-ticaret demiyorum.
Site ismi cok uzun ve tekerleme gibi. Bence hicbir yerde kullanilmaz. Blog filan olur ancak.
-
alışveriş le ticaretin kelime manası aynı değilmi yaw benmi yannış biliyum
-
my4 bunu yazdı
ticaretin anlamaı zaten alıp vermek :D mantıksal olarak alışveriş siteleride bi e-ticaret sitesi değil mi zaten ? ya da ben yanlış biliyorsam düzelt *
-
my4 bunu yazdı
misal iyibiralisverissitesi.com ne kadar tutar. piyasadaki diğer rakipleriyle yarışacak donanımda olacak bir alışveriş sitesi .dikkat e-ticaret demiyorum. g
ne dıyorsun ya alısverıstesı olucak dıyorsun etıcaret olmayacak dıyorsun . sahıbınden gg tarzı dıyorsan onlardan etıcaret sıtesı
c2c c2b b2b b2c g2g g2e g2b b2g g2c bunların hepsi eticaret sıtesı alısverıs sıtesıdır.
2.olarak ta ne sıtesı acacaksın hangı sektorde calısacaksın. etıcaretın normal tıcaretten hıc bır farkı yok bır tane sıte kurmakla dırekt olarak bu ıs yapılmıyor .
sen turkıyede satılmayan bır urun yapıp satarsan yada ıthal edıp satarsan yada kendı yenı urun sektorunu olusturursan bunun ımtıyazlarını da alırsan tekel olursun rakıbın olmaz.
tutup ta cınsel saglık urunlerı satarsan, medıkale bulasırsan cok buyuk reklam gelırlerı odemen gerekebılır yıllık 1 2 trılyon yenı parayla mılyonlarca lıra google , seo giderlerin olabılır.
kıcı kırık fırma rehberı tarzındakı sıteler bıle yanı alibaba mesela onceden o durumdaydı adamlar b2b deb b2c b2g halıne geldıler yuruduler gıttıler. sahıbınden.com ulasmadıgı sektor kalmadı pıyasanın hakimi oldular.
sektör önemli , sektördeki rakipler çok daha önemli rekabet ettiğin ürün /ürünler önemli