Alışverişe Gittim Geldim Odam Yamulmuş
-
demin alışverişe çıkmıştım ev arkadaşlarımında biri işte diğeri okulda nese bigeldim şu perde takılan yerin ordaki betonarme şey düşmüş nasıl oldu anlamadım öyle kendi kendine düşmüş zaten acayip bir şansınvar önce yatağım yamuldu şimdide bu nese gerçi bunada şükür ders yaparken kafamızada düşe bilrdi sadece şanssızlığımımı deyim artık nediyim paylaşmak istedim
-
kartonpiyeri iyi tutturamamislar iyiki altinda degilmissin sende yamulurdun
-
verilmiş sadakan varmış ibretlik :) son katta mısın hocam?, korkulacak bir şey yok bir çok evde oluyor işini bilmeyen ustaların eserleri.
-
yawuz bunu yazdı
verilmiş sadakan varmış ibretlik :) son katta mısın hocam?, korkulacak bir şey yok bir çok evde oluyor işini bilmeyen ustaların eserleri.
yok son katta değilim hocam buarada poşetimi gelirken uğradığım markette unutmuşum :)
-
:D 3-5 tanede yangin cikar yemekler belese gelir :D
-
hoca özellikle yapılmış kartonpiyer özelle çekilmiş çünkü ağır birşey değil
yanlış görmetiysem kaşık girmiş bir kartonpiyeri o yükseklikten bıraksan zivri olmadıktan sonra içine girmez kuvet uygulanmış
kasti yapılmış sonra olay anlaşılmasın diye kartonpiyere atılmış sonuç olarak yeni yapılmadıysa kartonpiyer birden düşmez zamanla sarkar en azından görürsün
üniversitedeyken bir ev arkadaşına gıcıktık çocuk internet cafeye gidecekti biz önden çıktık gidiyoruz biz diye sonra o evden çıkınca araba teybinden bozma seti vardı çok ses yapıyordu ben direkt 220 verdim patlattık teybi sonra koşarak internet cafeye gittik ondan önce oturduk çocuk bizi orda gördü yani kuşkuya yer vermedik :) ama kafayı yemişti puşt :) çok güldüydük
DJ_Alper tarafından 26/Ara/12 16:53 tarihinde düzenlenmiştir -
vay amk perdeye bakın beyler yoksaa :D