folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alkışlarla Yaşıyoruz...

Alkışlarla Yaşıyoruz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Herzaman söylerim, bulunduğumuz ülke sosyal açıdan eleştrileri kaldıracak konumda bu yüzden dokunduruyorum. 

Vurdum duymaz yöneticilere ve patronları alkışlıyorum, işçisinin hakkıını göz göre göre gasp ettikleri için !

Eski kız arkadaşımda alkışı hak ediyor, evlenmiş çoluk cocuk sahibi olmuş yolda giderken yüzünü benden sakladığı için ( çokta meraklıydım yüzüne ) 

Alkışlar bu sefer hesabıma para yatıran gizemli şahıs için... Neden yatırdın o parayı çiğdem? seni tanımıyorum bile.

Şimdiki alkışım ise özel ve içten, okumak için taaa kanadalara giden Elşen için  çünkü o bir profosör olacak. 

Sıradaki isteksiz alkışım Engin için, msn iletisine anlam veremediğim şeyler yazdığından. (bunu hak ediyorsun engin ) 

Bir alkış da kendime, çok ukalayım biliyorum. 

En nadide alkışımı ise küçük kardeşime, Sabah sabah kitapların nereden geldi aklına ? ( merak ediyorum) 

Bir alkışım ise ismini bilmediğim bir kıza, mecburmusun hergün aynı saatde aynı merdiven başında sigara içip benim gelişimi kesmeye, korkuyorum hastasın sen. 

Süper ötesi alkışlarım ise arkadaşım, kardeşim, canımın içi murat için, şizofrensin olum sen kabul et, o gelenler karabsan yada cinler değil senin bilinç altında beslediğin eften püften şeyler.

Alkışların kıralı ise Beşiktaş için ( fazla söze gerek yok ) 

Alkışlamadan esgeçemeyeceğim bir diğer varlık Salim... Bu yaşta bu cüsse helal olsun. 

bitermi ? 
    neden bitsin ki ? 
    ama bitmez...

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

"  sana kara yazıldı sanma insanında kaderi böyle " demiş erkin baba

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

"  sana kara yazıldı sanma insanında kaderi böyle " demiş erkin baba

-----------------------------

Ozaman bir alkış hem sana hemde Erkin babaya kardeş payı ;)

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

@ karakutu nicki ni ne zaman görsem hemen okuyorum yazısını, bilgili bir murit takip ediyorum kendisini,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 1182 Toplam Mesaj: 4