folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Alkol İcin Gumruk Vergilendirme Ucreti Ne Kadar?

Alkol İcin Gumruk Vergilendirme Ucreti Ne Kadar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

arkadaslar ukraynada turkiyeye gelirken ukrayna freeshop undan 4,5 litrelik viski aldim(black label) babama hediye etmek icin ancak elimde gorduklerinden dolayi havaalani gumrugunde elimden aldilar. simdi bu adamlar hakli saniyorum. Bende bunun vergisini vs odeyip oradan almak istiyorum ne yapmam gerekiyor ve bunun vergilerinin orani kactir cevaplar icin simdiden tesekkurler. 

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

1lt kadar muafiyet var 1lt üzerindekiler için.

AB ülkelerinden doğrudan gelmesi durumunda %18

Diğer ülkelerden gelmesi durumunda %20

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

arkadaslar ukraynada turkiyeye gelirken ukrayna freeshop undan 4,5 litrelik viski aldim(black label) babama hediye etmek icin ancak elimde gorduklerinden dolayi havaalani gumrugunde elimden aldilar. simdi bu adamlar hakli saniyorum. Bende bunun vergisini vs odeyip oradan almak istiyorum ne yapmam gerekiyor ve bunun vergilerinin orani kactir cevaplar icin simdiden tesekkurler. 

Hocam nasıl başardın kaptırmayı öyle. Biz moskova freeshoptan 1 bavul içki aldık kimse çakmadı :)

Neyse konuya gelirsek benim bildiğim %18 kdv sini ödemen lazım.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

hacı freeshop tan aldım daha sonra turkıyeye geldıgımde bılemedımkı yasak bukadar alkol getırmek bırde bunun vergılendırmesı benım aldıgım tutarın uzerındenmı yapılıyor? veya neye gore fıyatlandırıplıp vergılendırılıyor? elimde fiş var

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

4,5 kilo viski vay amk 

Ne yap ne et kurtar hacı :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

hacı freeshop tan aldım daha sonra turkıyeye geldıgımde bılemedımkı yasak bukadar alkol getırmek bırde bunun vergılendırmesı benım aldıgım tutarın uzerındenmı yapılıyor? veya neye gore fıyatlandırıplıp vergılendırılıyor? elimde fiş var

Hocam benim bildiğim aldığın tutar üzerinden %18 ya da %20 vergi bindirip, vergi tutarını ödemeni istiyorlar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

bı yasayı bulabılsem aslında super olacakta birde bu fişin uzerinde parabirimi yazmıyor grivna olarak söylesem oluyormu acaba?

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

Hocam nasıl başardın kaptırmayı öyle. Biz moskova freeshoptan 1 bavul içki aldık kimse çakmadı :)

Neyse konuya gelirsek benim bildiğim %18 kdv sini ödemen lazım.

Bavulda sınır yok elinde taşıyabileceğinin sınırı var.

while (1<2)
Toplam Hit: 720 Toplam Mesaj: 8