Alkol Ve/Veya Madde Bağımlılığı Tedavisi Görenler!...
-
Arkadaşlar,
Günümüz toplumlarının ve gençlerinin yeni baş belası ruhsal çöküntü ve akabinde gelişen bağımlılıklardır.Başta İzmir,İstanbul,Ankara,Bursa,Adana,Gaziantep gibi büyükşehir kabul edilen illerde 2008 yılı içerisinde 13000 civarında madde bağımlısı tedavi görmek amacıyla sağlık kuruluşlarına başvurmuş.
Madde bağımlılığı konusunda uzmanlar ile hizmet veren AMATEM'in (benim bildiğim) İzmir,İstanbul ve Ankara'da hizmet binası var.İzmirli müridlerimiz birgün erkenden kalkıp Yeşilyurt'ta ki devlet hastahanesine giderlerse, Amatem binasını sağ tarafta göreceklerdir.Bağımlılar bu binanın 2'nci,3'ncü katlarında tedavi görüyorlar.
Şimdi bunlar nereden çıktı diyebilirsiniz.Kullananlar varsa Depakin diye bir ilaç var.Davranış bozukluklarının ve kişilik bozukluklarının (bana Sosyopati teşhisi kondu:( ) tedavisinde kullanılıyor.Hastalığın şiddetine göre kullanılan miktar tekrar ayarlanabiliyor.Ben 1,5 yıldır günde 4 tane içiyorum.Psikiyatrım ilacımı değiştirdi.Daha ağır ve sık içmem gereken bir ilaç verdi.Ancak Depakin'i kestiğin günden beri uyku uyuyamıyorum.Gözlerim uykuya dayanamayıp kapandığı zamanda oldukça gerçekci kabuslar görüyorum.İştahsızım.Sık sık öfke nöbetleri geçiriyorum ve daha bi ton karın ağrısı....
Doktoruma gittiğimde bana ilacın bağımlısı olduğumu söyledi.Şuanda okuduğum için gidip tedavide olamıyorum.Sömestrda Amatem'de 3-4 gün misafir ettiler ancak en az 6 ay sıkı bir tedavi olmam gerekiyormuş.
İçinizde tedavi görenler veya görmüş olanlar varsa ne yapmam gerektiği hakkında bazı ip uçları verebilirler mi?
Saygılar
-
Adanada ot ve eroin kullanımı yaygın baya
-
hocam tedavi görmedimde mantık aynı içtiğin şey kesmiyor. daha üst kafa yapan bir ilaç sonra oda kesmio.yine çöküntüler baslıyor. sonra gene devam yapcak teksey en erken biçimde amatem e yatıp ilaçların bagımlıgından kurtulup, psikolojik çöküntülerinle savaşman. ve istersen biraz güçlüysen bunun üstesinden gelebilirsin. amatem e yatana kadar ilaca devam. amatemden sonra kendine bir yol çizmeye bunun planlamasına başlamalısın.
-
ne ot için neden esrar nede eroin
alın bitane 70 lik tekirdağ bakın keyfinize en temizi bu arkadas
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------
ne ot için neden esrar nede eroin
alın bitane 70 lik tekirdağ bakın keyfinize en temizi bu arkadas
işte bağımlılık böyle bir şey :D -
Aşk en kolay bağımlılık yapan uyuşturucudur...
-
HannibALgan bunu yazdı:
Aşk en kolay bağımlılık yapan uyuşturucudur...
-----------------------------işte bu..
-
Alkol, madde gibi şeyler bugünün toplumunda günah keçisi olmuş durumda, oysaki insanlar bunlardan çok daha fazla zararlı-yok edici şeylere bağımlılar. Kafada başlayıp kafada bittiğini düşünüyorum hocam. Hayatındaki kontrolü kendi eline alman ve yaptığın her şeyi bilinçli-farkındalıklı olarak yapman yeterli bişeyin bağımlısı olmamak için.
-
İradesizliğin ve kararsızlığa düşmenin net sonucu toksin denemek ve kullanmaktır.
Hiç kusura bakmayın, ama kullanan kesin gerizekalıdır.