Alkovan Karavan Yapmak İçin Gerekenler
-
Az önce karavan yapmak için gerekenleri araştırdım. şimdi sizinle de paylaşayım da olur da ilerde almak, yapmak isteyenler olursa bilgisi olsun.
Şimdi öncelikle çekme karavan ya da aracın arkasının içine yapılan karavan dan bahsetmediğimi bilin.
Bahsettiğim karavan alkovan tipinde.
İçerisinde 4 kişilik bir aile aylarca sıkılmadan yaşayabilecek kapasitede, duş, lavabo, uydu tv, internet bağlantısı olan bir tipi anlatıyorum.
______
Karavan yapmak için alınabilecek en iyi araçlar:
mersedes sprintir
Ford Transit
Fiat Ducato
_______
Alacağınız araç kesinlikle ikinci el olmalı. (Sıfır alırsanız karavan için %130 vergi ödersiniz)
2012 itibari ile 2007 ve daha önceki modeller olmalı (5 yaşından büyük olmalı)
ABS freni olmalı!!!
-
hemen malzemeleri toplamaya başladım
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------hemen malzemeleri toplamaya başladım
-----------------------------
Ahaha :D devami olmayinca eksik sandim bi an. Bende sifurdan sonuna yapimini gostercek saniyodum :) -
ErotikPanda bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------hemen malzemeleri toplamaya başladım
Ahaha :D devami olmayinca eksik sandim bi an. Bende sifurdan sonuna yapimini gostercek saniyodum :)
-----------------------------:) bekleyin bi 500 yıl sonra resimli anlatımını yaparım hocam :)
-
Adam sanki kasa fanı yapmayı anlatır gibi anlatmış :D
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Adam sanki kasa fanı yapmayı anlatır gibi anlatmış :D
-----------------------------:) yeter ki para olsun kasa fanı yapmaktan bile basit olur hocam :D
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Adam sanki kasa fanı yapmayı anlatır gibi anlatmış :D
-----------------------------:D :D
-
Hevesimi kursağıma oturttun ve şöyle dedin ; Kapa çeneni !
-
hocam peki icine guzel kompozit malzemeden dolap pok pusur yaptirabilecek tavsiyeniz var mi, internetten baktim adam bildigimiz ahsap mutfak dolaplarinni koymus cok kaba durmasinin yaninda yer kapliyor ve agir.