All Debrid Alımı
-
Selamlar arkadaşlar
debrid üyeliği almak istiyorum
Jdownloader
İDM uyumlu hangi siteyi önerirsiniz... -
www.premiumregion.com Alldebrid Türkiye / IDM Türkiye yetkili bayi. En uygun fiyatlar. tayfun@alldebrid.com
-
panxer diye bir arkadaş var forumda baya saglam ve çok uzun süre yaptı bu işi hala deva mediyor mu bilmiyorum ama 2009-2010 dan beri yaptığını biliyorum
-
http://www.sanalpazar.com/dukkan/Www.premiumregion.com__u351683
ref filan bakabilirsin burdan.
-
tayfun sevildiğini bil ! :) ama şımarma :D
emuxa tarafından 03/Kas/14 20:47 tarihinde düzenlenmiştir -
go to panxer
-
sanalpazardan
http://www.sanalpazar.com/dukkan/Www.premiumregion.com__u351683
3 aylık alıyorum arkadaşlar en iyisi bu gibi gleliyor bana
aldım arkadaşlar sanalpazar onaylama istiyor ama benim eski hesabımı kapatmışlardıPanxeR # 6558172 Alldebrid Premium 90 Gün ( 3 AY ) telefon ve TV dogrulaması yapamadım ürün elime ulaşırmı ?blackstone_tr tarafından 03/Kas/14 21:04 tarihinde düzenlenmiştir -
yorumlarınız için saolun hocalar :)
debrid sisteminde 2 tane en iyisi var, alldebrid ve real debrid pazarın büyük payı bu iki abide.
ikiside fransız , real debrid ile tartıştık ben müşterinin hakkını savundum diye bayiliğimi kapattılar artık satmıyorum.
4 yıldan fazla oldu galiba alldebrid satışlarım devam ediyor , öğrenmen gereken tek nokta
1 dosya bazen inmeyebilir atıyorum tubobit , öyle oldugunda alternatif link bulup onu indireceksin 100 den fazla hosting desteği var hepsi
aynı anda aktif olmayabiliyor gerisi problemsiz zaten.
-
Burada satış yapan arkadaşı bilmiyordum. Şimdiye kadar her alışverişimi yaptğım gibi Gittigidiyordan 6 aylığı 55 liraya aldım.
Edit: Real debrid 1 aylık almıştım denemek için alldebrid kullanılabilecek siteler açısından daha işlevsel. Tek farkı real debridde sağ alltta pop up açılıyor download için, alldebridde idm kullanacaksan kendi sayfasına linkleri yapıştırman gerek.
Ama çok beklenti içine girme. Aktif kullanacak olduğun linklerden uploaded.net/to sürekli çalışır, turbo genellikle çalışır, rapidgator ve netloadda da pek sıkıntı yaşamazsın. Bunların dışındaki sitelerden yararlanamazsın.
kazasker1 tarafından 03/Kas/14 21:09 tarihinde düzenlenmiştir -
kazasker1 bunu yazdı
Burada satış yapan arkadaşı bilmiyordum. Şimdiye kadar her alışverişimi yaptğım gibi Gittigidiyordan 6 aylığı 55 liraya aldım.
Edit: Real debrid 1 aylık almıştım denemek için alldebrid kullanılabilecek siteler açısından daha işlevsel. Tek farkı real debridde sağ alltta pop up açılıyor download için, alldebridde idm kullanacaksan kendi sayfasına linkleri yapıştırman gerek.
Ama çok beklenti içine girme. Aktif kullanacak olduğun linklerden uploaded.net/to sürekli çalışır, turbo genellikle çalışır, rapidgator ve netloadda da pek sıkıntı yaşamazsın. Bunların dışındaki sitelerden yararlanamazsın.
gittigidiyor kullanmak için adam kazıklamak lazım o kadar çok komisyon alıyor ki fiyatı arttırmak gerekiyor
ürün listelemeye para
magaza açacan ona para
satıldı ondan komisyon. : )
arkadaşın kodu gönderilmiştir