All İn One Seo Pack .Html Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Selamun aleyküm
    all in one seo pack kurdum
    bazı url yönlendirmelerinde düzgün çalışmıyor
    örnek :
    /unutulmaz-17-bolum-izle-.html yazacağına
    /58.html yazıyor
    diğerlerinde sorun yok
    sorun nedir
    şimdiden teşekkürler

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

wp de bağlantıları all in one seo pack ayarlamıyor biliyorum

wpnin kendi içindeki kalıcı bağlanlar bölümünden sef yapısı ayarlanıyor

senin sorununda sanırım yeni yazı yazarken başlığı boş bırakman,wpde otomatik olarak idyi atıyor.

düzeltmek için panelden yazıyı düzenleye bas, hemen konu başlığının altında kalıcı bağlantı yazıyor sağında düzenle butonu var oraya basarak urlyi düzelt.

Yada yine yzı düzenleme sayfasını aşağı indir,yazı kısa ismi diye bölüm var oradan düzelt

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    -----------------------------

wp de bağlantıları all in one seo pack ayarlamıyor biliyorum

wpnin kendi içindeki kalıcı bağlanlar bölümünden sef yapısı ayarlanıyor

senin sorununda sanırım yeni yazı yazarken başlığı boş bırakman,wpde otomatik olarak idyi atıyor.

düzeltmek için panelden yazıyı düzenleye bas, hemen konu başlığının altında kalıcı bağlantı yazıyor sağında düzenle butonu var oraya basarak urlyi düzelt.

Yada yine yzı düzenleme sayfasını aşağı indir,yazı kısa ismi diye bölüm var oradan düzelt

-----------------------------

düşünmemiştim hiç :d saolun hocam hızlı düzenleden ayarladım

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
Toplam Hit: 881 Toplam Mesaj: 3