folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder All İn Seo Eklentisini Kullanan Müridler

All İn Seo Eklentisini Kullanan Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

müridler bu eklentiyi wp sitenizde kullananınız vardır illa. bir kaç sorum olacak bu eklenti ile ilgili.

siz bu alanları dolduruyor musunuz konu açarken ? eğer cevabınız evet ise;

1 - diyelim ki "esaretin bedeli 720p turbobit indir" başlıklı bir konu açtık. bu konuya göre title ve desc. alanlarını nasıl doldurmamız gerekiyor ?

2 - keywords kısmını normal konu açarken wp'de girdiğimiz etiketleri mi girmeliyiz ? yoksa farklı etiket mi girmeliyiz ? eğer farklı etiket girersek google bunu fazladan etiket girişi olarak algılamaz mı ? bu da bizi spama düşürmez mi ?

bu 2 soru için fikir verebilirseniz çok iyi olur.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Çok gereksiz saçma sapan birşey bence ya. SEO işi zaten başlı başına abartıldı saçma bir hal haline geldi de neyse. Hocam yine de doldurma istersen:

Esaretin bedeli indir, esaretin bedeli izle, full hd, turbobit hakkında bilgiler (description)

Esaretin bedeli, indir, izle, full, hd, film, turbobit, yüksek kalite (keywords)

Title işi de nedir adam neresine sokuşturmuş bu eklentiyi yapan anlamadım ama. Normal titleyi yapıştır eğer metadansa.

Spama düşmeye gelince: 100 tane etiket koyup da hala googleda ilk sıraya çıkan zilyon tane site var.

Örneğin esaretin bedeli full indir tek link diye aratıyorum (atıyorum) ilk sayfada esaretin bedeli part part izleten site çıkıyor bakıyorum etiket uzunluğuna lorem ipsum'dan daha uzun şerefsizim. Yani neticede bu skynet değil google hocam.

Sen bir siteye girdiğinde nasıl görmek istiyorsun? Ozaman o şekilde ayarlayacaksın.

Çünkü zamanında hürriyetin sitesi gibi 2103213123.asp linkli siteleri görünce tıklamadık tıklamadık ne oldu sonra sef link çıktı efendim google amca sef linki seviyormuş falan. Hayır abicim işin aslı şu: kullanıcılar bu şekilde istedi, kullanıcıların davranışı bu yöndeydi.

Dikteyle birşeyler uygulatabilseydi schemayı türkiyede yaygınlaştırabilirdi google (efendim kaç senedir türkiyede hala nadir kullanılıyor. halbuki okadar dikte etti google bak microsoftla yaptık yahooyla yaptık fesbuk da arkamızda dediler tutmadı.)

Çok konuştum da artık patladım hocam birazdan illuminati (a.k.a seo sorunlusu) beni taşlar ama :D Ben bunu bilirim bunu uygularım

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

sadece titleyi dolduruyorum oda konu başlııyla aynısı yani uğraşamam açıklama cart curt

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

orası opsiyonel veysel

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 707 Toplam Mesaj: 4