Allah Pamukkale Şirketinin Belasını ......

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

hayatımda böyle boktan bir yolculuk geçirmedim,

dün antalyadan bindim saat 9,30 otobüsüne 1. bomba patladı, benim bileti başkasına satmışlar 14 numaraya oturttular beni cam kenarı bile değil aq, ayrıca valizlerimide bagaja koymadılar elimde bindim otobüse, fethiyede alcaz dediler, geldik fethiyeye koydum valizleri tüfek vardı bide yanımda yavşak görevli bide şey diyo "birşey olursa mesuliyet kabul etmeyiz" ne biçim şirketsiniz siz anlamadımki aq, neyse muğlada yanıma kro biri oturdu aq şansımı sikiyim, yolda ilerledikçe, şoförön tepesinde elektronik termometre vardı, ağaçları saymaktan sıkıldığımdan bakıyım dedim, yavaş yavaş iniyodu derece, en son baktığımda 16 C derecedeydi aq, millet teker teker kapatmaya başladı klimasını, bende ipnelik olsun die açık bıraktım soğuk vuruyo üstüme, otobüste herkez titremeye başladı aq, ben kışın görmedim böyle soğuk aq, 16 C otobüsmü olur aq, dağıttığı kola daha sıcak şerefsizim, bi süre sadece benimki açık durdu, sonra o arada gezen görevli pezevengin zorunamı gitti ne, klimadan çok ağır bir sidik kokusu gelmeye başladı, ilk önce önde prostatlı bi amca vardı, her durduğumuzda koşa koşa tuvalete gidiyodu, ilk o kaçırdı sandım, ama sonra farkettimki hava gelen yerden geliyo koku aq mecbur kapattım aq, kesin o görevlinin boku, sorcaktım ne zaman bok akcak bu klimadan diede geçmedi bi daha yanımdan o.ç, garda indim şirinyer dolmuşunda yer yok, dedim sikerim oturdum yere, kalkıp inmeye çalışanları tekmeledim sinirden, sabahın 5,30u naptığımı bilmiyom aq, insanda şansın kırıntısı bukadarmı olmaz aq şu hale bak, herşeyde beni buluyo zaten sikicem yaa...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Sevgili evladım kompozisyonunu inceledim fakat ünlem noktalı virgün nokta ve soru işaretlerini az kullanıp gereksiz yerde "aq" çok kullanmaktan kompozisyonuna 30 veriyor teşekkürler ediyorum.

Pamukkale Turizm İyi Günler Diler...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı s*kermiş misali :d

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    evet çok kötü bi şirket

ftw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek
    eeee   bir musibet bin nasihattan iyidir ...  kulagına kupe olsun   :)

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    Bence kompozisyon serbest olarak çok güzel. bukowski midir ne karınağrısıdır onu okuyorum. senın uslubunda ona benziyor. benze bunları kısa hikayeler olarak yazmalısın (: yayınlanır bi şekilde

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erkanel
    erkanel's avatar
    Erkek

KARDEŞ YARDIN ATTIN BENİ YA BU KADAR KÖTÜ OLDUĞĞUNU BİLMİYODUM GODUMUN FİRMASININ

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

o şirketin ta a.q. ibinolar şehir içi dolmuşu gibi yolda bütün duraklarda duruyolar. 2 saatlik yolu anca 4 saatte gidiyosun...

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
Toplam Hit: 1069 Toplam Mesaj: 8