folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Allahım Ne Oluyor Tt Çalışıyor :S

Allahım Ne Oluyor Tt Çalışıyor :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    www.coldhackers.com www.somurtgen.net gibi sitelerde bu site mahkeme kararıyla durdurulmuştur yazıyor.Yani türktelekom yada birisi bi şekilde çalışıyor vay bea...

Tabi lamerın biri çıkıp ben mahkemeye verdim demesini beklemekteyim ancak bu sitede fazla lamer olmadığı için ben isko ve çaylaklarına sorim bi tel açıp(yayınlandı teli).

Ne oluyorsa buda bi gelişme.Millet çok öttü heykırız fifa gitti zart indi zurt indi fransa meksika microsoftu indirdiler gel gelelim coldhackersa giremediler güvenlikli miydi kesinlikle hayır.Peki o zaman sorun ne?

Sorunu söyliyim hackerım diyenlerin %97 si sadece 3-5 numara öğrenmiş onları geliştirmiş adamlar.Ne linuxu süper iyi bilirler ne unixi nede sistemleri varsa yoksa hayatları web hacktir.

Aslında sadece onuu yapabildikleri için onla uğraşırlar.Pc hackten kasıtları trojan keyloggerdır.Neyse fazla uzatmıyorum allah iişallah bize kurbanın pcsine dosya yutturmadan sızan adamları gökten indirir çünkü yer yüzdünde öğrenerek fazla birileri olmayacağını biliyortum Türkiyede olan 3-5 adam vardır tanımıyoruz geri kalan %3m lük kısmında %3 ü bu türde adamlardan oluştuğunuda sanmam yazık...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teomanyak
    teomanyak's avatar
    Erkek
    "...coldhackersa giremediler güvenlikli miydi..."

coldhackers'in kizligi coktan gitmisti zaten zumsuk. hht :)bu uygulamaya bayagdan beri var zaten, sanirim biraz gec kalmissin. bircok pkk site'sinide tt iletisimi asgiya aldi. baya oluyo...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hoca hatırlarsan 1.5 aydan beri nette yokum ne olduğunu bilmiyordum ama gitmeden önce coldhackers sitesine bakımıştım adamlar baya bi küfür yağdırmıştı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zumsuk canım kardeşim .. benim :)
    1996 97 seneleri sıralarında bir pc ye girmek belki trojensiz mümkündü .

Ama şu zamanki windows linux sistemlerin güvenlikleriyle girmek imkansız gibi . o yüzden bekleme öyle allahtan birilerinin gelmesini kendinide kasma fazla deli olur çıkarsın yinede giremezsin benim pc me :D:D:D:D evliya olsan açılmaz o kapılar :)

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
Toplam Hit: 1845 Toplam Mesaj: 4