Allana Bi Bakın ! :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre406
    emre406's avatar
    Erkek
    Ya Arkadaşlar Şöyle Bi Adam Gibi iRc Serverlerine Saldırı Yapabileceğimiz Script Veya Bi Komut Kimse Uğraşmıyor Galiba Bu İşlerle Merak Ediyorum Ancak Konuyu Yazabildim "O Eski Günlerde Kaldı!" Diyen Olacak Mı Acaba?Lütfen Konuya Bir Açıklık Getirelim Arkadaşlar [ §ét ßy DærKs ]

iRcEmRe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcVatan
    mcVatan's avatar
    Erkek
    THB ben varım mail adresim sitede var beni doruk net te hack kanalındada buLabilirsin... her zaman yanında olurum

güneş doğdu derken birde baktım karanlıklar çökmüş şehrin üstüne buralarda ayaz var
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre406
    emre406's avatar
    Erkek
    Bu Kadar Az Kişi Olcağını Tahmin Etmiştim... Yazık Yazık Yazık

iRcEmRe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GenC_HaCKeR
    GenC_HaCKeR's avatar
    Erkek
    emre demişki

Ya Arkadaşlar Şöyle Bi Adam Gibi iRc Serverlerine Saldırı Yapabileceğimiz Script Veya Bi Komut Kimse Uğraşmıyor Galiba Bu İşlerle Merak Ediyorum Ancak Konuyu Yazabildim "O Eski Günlerde Kaldı!" Diyen Olacak Mı Acaba?Lütfen Konuya Bir Açıklık Getirelim Arkadaşlar [ §ét ßy DærKs ]

--------------------------------------------------------------------------------
    iRcEmRe

arkadaşım ben sana yardım ederim ama biazda konuyu açsan iyi olur hala daha kafamda soru işareti var az anlat hallederim...

Bigi paylaştıkça artarmıs ben bu lafı diyenin teee .... paylaştıkça azıtılıyor GenC_HaCKeR yok öldü!
Toplam Hit: 14388 Toplam Mesaj: 4