Alldebrid Hesabımı Banlıyor, Çıldırıcam!
-
5 6 gundur banlayıp yenişfre gonderiyorlardı bugun hesabınız yasaklandı uyarısı aldım iletişimden ulaştım açtılar tekrar banlandım.
sebeb olarak 3 farklı ip adresi diyor önerisi olan ar mı?
ip değişmeme filan falan, networkingden çakmıyorum :D
-
alldebridi bırakalı çok oldu
film indireceksen torrent program indireceksen daftın konuları var yandisk
soksunlar alldebridlerini neyse :)
-
torrent varken aldebrid neymiş güzel bir sitenin torrent davetiyesini alın keyfinize bakın bide zamunda koyun depoya
srsr_mnyk tarafından 02/Eki/13 10:01 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
alldebridi bırakalı çok oldu
film indireceksen torrent program indireceksen daftın konuları var yandisk
soksunlar alldebridlerini neyse :)
abi ben bilmiyormuyum torrentten şuradan buradan indirmeyi...kaçtane torrent sitesine üyeliğim var film program oyun vs indirmiyorum, indirdiğim arşivlerin hiç biri torrentte vs yok.
aşağıdaki arkadaşta aynısını yazmış öneri bekliyorum eleştiri değil.
-
bunlar tahmın
1. pc formatla (trojan keylog sıkıntısı var)
2. tekrar ıletısım ve yenı sıfre al
adamlar acıyor ama sıfreyı 2-3 kısı kullandıgını gorunce tekrar banlıyor
yenı sıfreyı bılerek bırıne soylemıyorsan tro yada keylog var o yuzden adamlar haklı olarak banlıyor
-
HolyZat bunu yazdı
torrent varken aldebrid neymiş güzel bir sitenin torrent davetiyesini alın keyfinize bakın bide zamunda koyun depoya
linux varken windows neymiş , mac os varken linux neymiş , s4 varken lumia neymiş , lumia varken iphone neymiş. Vsvs.
Bende torrent kullanıyorum fakat herkezin kullanım durumu alanı şekli farkli. Çözüm üret hacım.
Alldebrid sana çok fazla ip kullanıldıgı için ACABA HACK Mİ YEDİN HACIM HESABA SENDEN BAŞKASIMI GİRİYOR ? AL YENİ ŞİFREN
diye şifre üretip gönderiyordu. Bu uyarı gibi birşey.
günlük 3 ip limitin var debrid sitelerinde , hotfile etc. yerlerdede maks 5 dir.
Sıkıntı
- Windows un problemli sürekli net bağlantısını kesiyor olabilir.
- Modem arızalı olabilir
- Bulunduğun yerde ttnet yüzünden sıkıntı olabilir.
- Bilmeden proxy vb kullanıyor olabilirsin.
Alldebrid sürekli ban atıyorsa bu senin alt yapında problem olduguna işaret önce bunlara bak. IP ogrenme programları ile gün içinde sık sık bak ne oluyor ipim degisiyormu diye.