Allstarda Dağıtılan Parlak Şey????
-
arkadaşlar bugün alstara giden varsa belki biliyordur parlak bişey dağıtıyolardı.sallayınca ışık saçıyo.onun ne olduğunu bilen varmı yada içindeki maddenin ne olduğunu bilen varmı?
resmi:

-
resimden anladıgım kadarıyla fosfor olması lazım osey cubugu kırdıgında(hafif bukme 2ye ayırma deil:)) ısık vermeye baslıyo
eskiden ortakoy de caminin orda satıyolardı bunları
bulamassan bunun yarısı kadar olan gece balık tutarken oltanın ucunu gormek için uca takılanlardan var olta-takım-iğne filan satan heryerde oluo genellikle
-
dayı balık tutmaya gittiğimizde eniştem çantadan çıkarıp oltanın ucuna takmıştı ortadan kırınca yanıyo 2 saat yandı sonra toprağa göndüm sabah baktım sönmüş
-
buzdolabına koyarsan tekrar dolar :F
acayip bişey bileklik falan yapıyoduk :B
-
ku$adasında yazın konseler felan olduğunda dağıtıyorlardı.
acaip çok almıştı pilli mi bunnar nası yaniyo diye soruyoduk paso adama :D bilmiyoz tabi küçüğüz..
nası dolcağını bilsem hep kullanırdım be..dolapta eskiye dönüomu cidden?
izmirde nerde bulabilirim..
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------resimden anladıgım kadarıyla fosfor olması lazım osey cubugu kırdıgında(hafif bukme 2ye ayırma deil:)) ısık vermeye baslıyo
eskiden ortakoy de caminin orda satıyolardı bunları
bulamassan bunun yarısı kadar olan gece balık tutarken oltanın ucunu gormek için uca takılanlardan var olta-takım-iğne filan satan heryerde oluo genellikle
-----------------------------hayir hoca fosfor degil neon o yanimliyorsam bende de onun kucugu vardi kiriyordun isik saciyordu guzel bi sey
-
Rock'n Coke'tada Burn dağıtıyordu hammeddesi fosfor..
-
o kırılınca ışık saçan şey "glow stick" die geçer ama arkadaş salladıkça ışık saçıyo demiş, o farklı bişey galiba
-
arkadaşlar sağolun buldum glowstickmiş.merak eden arkadaşlar için nasıl olduğunuda koyıyım.istanbulda satan yer warmı acaba?

-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar sağolun buldum glowstickmiş.merak eden arkadaşlar için nasıl olduğunuda koyıyım.istanbulda satan yer warmı acaba?

-----------------------------peki yukarıdaki bi arkadaşım dediği gibi , bitince dolaba koyup doldurabiliyormuyuz tekrar??