Alman Hacker Gündeme Çıktı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ya sabah sabah nerden bulaştı bu virüs alman hackerin bi işimidir bu acaba düşünüyorum sabah bir mail geldi PHOTO DİYE hani bir zamanlar bi alman türklerin maillerini kıracam diye beklesinler diyordu herkeste forumda dalga geçmişti

arkadaşlar size önerim PHOTO DİYE bir mail dolaşıyor kimse o photo yu açmasın öpücük çıkıyor masaüstüne öpücükler yayılıyor ve ben farkında değilken bi arkasdaş dediki virüsmü yolladın tabi benim haberim yok virüsmüş ve şu oldu benim kişi listemdeki tüm kişilere virüs gitmiş yani resim olan photo bu nasıl birşeydir cafedeyim şu an eve gidince bu aynımı olacaktır ve şu da oluyor ayrıca ben istemediğim halde otomatikmen gidiyor mail ve giden kişilerde açtığında onlarında kişi listesine ulaşıyor lütfen dikkat edelim herkes birbirini uyarsın

ve bana birisi yardım etsin nolacak bundan sonra?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

açma amk yaw sende o zaman : )

yemişin worm u o da dolaşır şimdi tüm listeni : )()) 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

açma amk yaw sende o zaman : )

yemişin worm u o da dolaşır şimdi tüm listeni : )())

-----------------------------

zaten herkese mail attım silin diye 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Renenin Bu KonuyLa ilgiLi Çok GüzeL Bir Yazısı Vardı (: OkuyanLAr Vardır MutLaka:D:D

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kote giren semsiye acilmaz,

silmek icin regedit e bak mutlaka oralara biryerlere yazmistir.   

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 2085 Toplam Mesaj: 5