Alman Kurdu [Alınık]
-
Arkadaşlar kendime Alman Kurdu almayı planlıyorum elinde olan, tanıdığı olan var mı?
-
Ne kadar butce ayirdin hoca , ACK lar kaliteli kopeklerdir, sokaktan ALman Kurdu diye insaat kurdu alma paran bosa gitmesin.1dfefa alacaksin 12-15 yil seninle birlikte olacak.Eger ciddi butce ayiracaksan soyle istanbulda ve ankarada bu isin profesyonellerine yonlendireyim seni. Ortalama 600-800 euro gibi birsey ayirabilirsen cok kaliteli yavrular alabilirsin.
-
600-800 euro mu :|
köpek ciftlıgı kuruyorum ben delı para laee off :|
-
İstanbul Tuzlada K9 Çiftligi Var Çok Güzel Çok Sağlıklı Irkları Var Alıcaksan Ögreniyim Fİyat
-
Bursa'da bu işi yapan ve aşırı derece bilgili Köpek çiftlikleri var ve oldukca güvenilir...Yanılmıyorsam BURSA-NİLÜFER'de 1200 liraya secereli anne ve babası şampiyon bir yavru vardı maskesi müthişti...Duruşu çok güzeldi fakat 1200 lira verecek bütcem olmadığından almamıştım.
O zamanlar parası çok gelmişti fakat şimdi Alman Kurdu sevdam bitti.Jack Russell bakıyorum uygun fiyata.
-
Hocam Turkiyede bu isi en profesyonelce yapan gerek egitim gerekse irk konusunda tek adam Erdinc Sarimusaogludur , www.vonjuliet.com adresinden ulasabilirsiniz kendisine.Onun disinda kaliteli kopegi olan ve uretim yapan Murat Temel vardir www.alfadogkennel.com adresinden onada ulasabilirsiniz ve son olarak vonbeliz'in kopekleride kalitelidir.Onun disinda cogu yerde size anne bu baba bu derler yavru satarlar ama kopeginizin asil anne babasi o degildir.Yani dogum raporlari , korung belgeleri falan olmadan inanmayin anne babaya.
Toplam Hit: 1913 Toplam Mesaj: 6