Alman Kurdu [Alınık]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar kendime Alman Kurdu almayı planlıyorum elinde olan, tanıdığı olan var mı?

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ne kadar butce ayirdin hoca , ACK lar kaliteli kopeklerdir, sokaktan ALman Kurdu  diye insaat kurdu alma paran bosa gitmesin.1dfefa alacaksin 12-15 yil seninle birlikte olacak.Eger ciddi butce ayiracaksan soyle istanbulda ve ankarada bu isin profesyonellerine yonlendireyim seni. Ortalama 600-800 euro gibi birsey ayirabilirsen cok kaliteli yavrular alabilirsin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

600-800 euro mu :|

köpek ciftlıgı kuruyorum ben delı para laee off :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    İstanbul Tuzlada K9 Çiftligi Var Çok Güzel Çok Sağlıklı Irkları Var Alıcaksan Ögreniyim Fİyat

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bursa'da bu işi yapan ve aşırı derece bilgili Köpek çiftlikleri var ve oldukca güvenilir...Yanılmıyorsam BURSA-NİLÜFER'de 1200 liraya secereli anne ve babası şampiyon bir yavru vardı maskesi müthişti...Duruşu çok güzeldi fakat 1200 lira verecek bütcem olmadığından almamıştım.

O zamanlar parası çok gelmişti fakat şimdi Alman Kurdu sevdam bitti.Jack Russell bakıyorum uygun fiyata. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hocam Turkiyede bu isi en profesyonelce yapan gerek egitim gerekse irk konusunda tek adam Erdinc Sarimusaogludur , www.vonjuliet.com adresinden ulasabilirsiniz kendisine.Onun disinda kaliteli kopegi olan ve uretim yapan Murat Temel vardir www.alfadogkennel.com adresinden onada ulasabilirsiniz ve son olarak vonbeliz'in kopekleride kalitelidir.Onun disinda cogu yerde size anne bu baba bu derler yavru satarlar ama kopeginizin asil anne babasi o degildir.Yani dogum raporlari , korung belgeleri falan olmadan inanmayin anne babaya.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1913 Toplam Mesaj: 6