Alman Torrent
-
beyler iyi alman torrent sitesi bilen varsa yazabilir mi? davetye de yollarsa minnettar kalırım :D
-
Almanyada yasalar sıkı, torrent kullanımı düşük diye biliyorum..
-
noname bunu yazdı
öpüyorlar orda torrent kullananı :)) warez daha yaygın. Zaten alım gücü yüksek, ürünler ucuz olduğu için adamlarda pek illegal download alışkanklğı yok. En kötü neti olanın 50 mbit var. Youtube yalnız büyük sorun. Her video engelli amk. bir şarkı dinleyemiyon azının dadıynan.
-
Şöyleymiş, böyleymiş diye abartmaya gerek yok. Yasa çoğu ülke de var. Bizdeki işleyişinden farklı olarak örneğin ordaki adam public trackerdan ürününü torrentten indirenin ip adresini kayıt altına alıp dava ettiğinde kanıtlayıp hak idda edebiliyor, tazminat alabiliyor. Bizde de bi ara öyle bi dava çıkmıştı ne koparırsam kâr stayla milletin evine avukat yazısı falan gelmeler.. Bir nevi aynı bok.
+Genel içerikli çoğu site de pek sık olmasa da almanca içerik paylaşılıyor.
Benim gördüklerim arasında en iyi alman torrent trackerı falat üyelik zor. Hele torrent müdavvimi falan değilsen çok zor.
Adresler;
https://tsannounce.dyn.pl (TS-Tracker)
-
deja-vu bunu yazdınoname bunu yazdı
öpüyorlar orda torrent kullananı :)) warez daha yaygın. Zaten alım gücü yüksek, ürünler ucuz olduğu için adamlarda pek illegal download alışkanklğı yok. En kötü neti olanın 50 mbit var. Youtube yalnız büyük sorun. Her video engelli amk. bir şarkı dinleyemiyon azının dadıynan.
yok la benim kuzende 4 mbit var asdadfdsg bundan yıllar önce ben dial up kullanıp 33,6 ile bağlanırken bende 2 var diye dalga geçiyoru şimdi bende 24 var 100e kadar çıkabiliyorum o hala 4 :))