Almanca Ders Notlari(İstek)
-
Sorunum kısaca şu; okul değiştirdim eski okulumda fransızca görürken iki senedir almanca gören bi sınıfın ortasına düştüm. Bir şekilde beginner almanca ders notları bulmam gerekiyor.
almanca ile tek bildiğim şey rammstein şarkılarından kaptığım kalıplar yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen?
-
Beginner almanca bu konuda var. Yardımcı olur sana :)
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=35629
Hadi sende fransızca beginner öğret bize:)
-
Almanca nin guzel yani türkce gibi okunmasi ing olan grammer ve kelme benzerligi bu iki dili biliyosan cok kolayo oluyo bizm amerikali hoca demisti zmnda hakketden öle sade bazi hecelerin okunuslari ozel durumlar var eu-oy tsch-ç sesini veriyo Deutschland -Doy ç land Tschüs-Çüz Sp-ş sesini veriyo okurken Spilberg-Şpilperg bunun gibi var birazdaha almanca zmnlari kolay ing gibi karmasa deil sade artikel insani deli ediyo nesnerin cinyestleri var fransizcada fln da var visne agaciyla armut agacinin bile artikel isimden once gelen takisi degisiyo ing artikellerda the a an var almanca ise bu knouda uyuz die der das var ve belli bi yerden sonra ezbere dayaniyor kurallari belli basli ama %70 almanca artikel ezber
beginner icin sayilar aylar yillar basit cumle yapilari fln netde bulabilirsn almanca türkce gibi okundugundan dogu anadoludan tatil bolgelerine gelip ing konusan abilere benzettim kendimi güldüm biraz alisiyo insan
bilen biliyodur ztn yanlisim olablir :) almancaya baslicak arkdaslar icinde anlatmaya calistim.
über die baklava ing sonra isyan etmistim ne bu öl mü demek die diye halam anlatmaya calisiyodu ::)
-
ben bi sene almanca okudum daa bi kelime öğrenmiş deilim. hocadan kaynaklanıodu ama tarih öğretmeninin almanca dersinde ne işi var dimi..
-
khellix verdiğin bilgiler için gerçekten çok teşekkürler. Beni biraz daha şöyle bir öğrencinin ilk senesinin defterinin notları gibi birşeye yada bir tutoriala ihtiyacım var yok mu elinde olan?