Almanca Ders Notlari(İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek

Sorunum kısaca şu; okul değiştirdim eski okulumda fransızca görürken iki senedir almanca gören bi sınıfın ortasına düştüm. Bir şekilde beginner almanca ders notları bulmam gerekiyor.

almanca ile tek bildiğim şey rammstein şarkılarından kaptığım kalıplar yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen?

hadi ordan seksi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Beginner almanca bu konuda var. Yardımcı olur sana :)

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=35629

Hadi sende fransızca beginner öğret bize:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

Almanca nin guzel yani türkce gibi okunmasi  ing olan grammer ve kelme benzerligi  bu iki dili biliyosan cok kolayo oluyo bizm amerikali hoca demisti zmnda  hakketden öle sade bazi hecelerin okunuslari ozel durumlar var   eu-oy  tsch-ç sesini veriyo     Deutschland -Doy ç land   Tschüs-Çüz  Sp-ş sesini veriyo  okurken  Spilberg-Şpilperg bunun gibi var birazdaha     almanca  zmnlari kolay ing gibi karmasa deil sade artikel  insani deli ediyo nesnerin cinyestleri var fransizcada fln da var  visne agaciyla armut agacinin bile artikel isimden once gelen takisi degisiyo ing artikellerda  the a an  var almanca ise bu knouda uyuz die der das var ve belli bi yerden sonra ezbere dayaniyor kurallari belli basli ama %70 almanca artikel ezber

beginner icin sayilar aylar yillar basit cumle yapilari fln netde bulabilirsn almanca türkce gibi okundugundan dogu anadoludan tatil bolgelerine gelip ing konusan abilere benzettim kendimi güldüm biraz alisiyo insan

bilen biliyodur ztn yanlisim olablir :) almancaya baslicak arkdaslar icinde anlatmaya calistim.

über die baklava  ing sonra isyan etmistim  ne bu öl mü demek die diye halam anlatmaya calisiyodu ::)

Nullum crimen sine lege
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

ben bi sene almanca okudum daa bi kelime öğrenmiş deilim. hocadan kaynaklanıodu ama tarih öğretmeninin almanca dersinde ne işi var dimi..

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    khellix verdiğin bilgiler için gerçekten çok teşekkürler. Beni biraz daha şöyle bir öğrencinin ilk senesinin defterinin notları gibi birşeye yada bir tutoriala ihtiyacım var yok mu elinde olan?

hadi ordan seksi!
Toplam Hit: 3003 Toplam Mesaj: 5