Almanca Dil Öğrenme Yardım
-
Arkadaşlar Hayalım Olan Yurt Dışına Çıkma Projeme 2 Senem kaldı. Gitmek İstediğim Ülkeler Normalınde Paris'Ti Paradır filan Her Şey Halledilmişti. Zaten Pekte Zor Deildi.
İngilizcem Yok Bundan da Birz Sıkıntılıydımç
Ama Şimdi Almanyada Bana Kalan Mirastan Dolayı Butun Planlar Deişti, Ve Daha Farklı Bir Yol Çizmeye Karar Verdim. Mirastan Bana Düşen Pay.
Bir Villa 4 Katlı İçinde.
Bir Yüzme Havuzu Birde Özel Sahası Var Bayada Büyük Bir Alanı. Ve Birde Mercedes Mclaren Kaldı
Şimdi Duyduğuma Göre Almanca Öğrenmek Pekte Zor Deilmiş. Kaba Bir Dile Sahip Olan Almanca İngilizceye Bakılırsa Daha Rahat Öğrenilebiliyormuş.
İnglizcede Olan İşte S Takısıdır,Geçmiş Zaman Filan Okadar Derin Dilmiş Kaba Bir Dil Gibi Bişi Dediler
Bende En Kolayından Gayet Güzel Konuşarak Diyolag Kurabiliceğim Şekilde Öğrenmek İstiyorum.
Birde Sizlerin Görüşlerini Merak Ettim. Kolaymıdır Zormudur, Ne Kadar Zamanda Öğrenirim. Nelere İhtyaç Vardır. Bunlar Hakkında Bir Bilgi Verirseniz Çok Sevinirim.
Not: Özel Ders Filan İstemiyorum. Netten İndirmeli Bişi Olursa Dahada Güzel Olur Eğitim Seti Filan Sağlam Ve Bunun Yardımı Görmüş Murıdler Paylaşırsa Sevinirim...
-
Sağlam miras kalmıs.Madem para var hoca tut yada kursa git.Uğraşma set met :D
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
Sağlam miras kalmıs.Madem para var hoca tut yada kursa git.Uğraşma set met :D
-----------------------------Çok Sıkıyo Benı Hocam Yaa Gerçekten Dayanamıyorum Ve Pc İle Doğduğum İçin :) Pc İle İzlmek İstyom :d
-
www.livemocha.com