Almanca Şarkı ???
-
Cemaat-ül Tariqat bana acilen almanca şarkı lazım türü mürü fark etmez sadece almanca olsun yeter :)
Lime wirede almanca şarkı yazıp aratınca haliyle bişey cıkmıyo :) Almanca şarkıcı adı versenizde orur en azından aratacak bi kriterim olsun amk. :) yada almanca şarkı ındırebılıcem sorunsuz bi site.. Hatta daha da ileri gidiyorum lime wire dede google da da bulamadım Grup Hotel die bi alamancı şarkıcı gurubu varmış bunların şarkıları da olabilir.. (hatta daha da makul olur :) -
cetin - dir egal die arat bulursun
mehmet und murat und nurten - geht nicht
-
Hodja
i bulabıldım sadece google da aramadım malum site işi kesin değil ordan oraya ordan oraya yonlendırıp duruyolar uyuz olym amk. Limewirede arattım buldum ama otekı cıkmadı bana sole bi 10-15 tane lazımdı hoca başka arama kriteri önerebilirmisin teşekkürler..cetin - dir egal
-
Tokio hoteli kast ediyosun galiba kliplerinide indir solistin kzı mı erkek mi olduğunu hala çözemedim allahın emoları
-
Cetin sie liegt in meine armen.
-
Empyrium isminde Alman bir grup var Şarkılarının çoğu almanca çok dertli çalıyorlar harika bir grup. torrent ten aratırsan bulabilirsin hızlı hızlı indirirsin
-
2gblik arşivimsi birşey var ne kadarlık birşey lazım ona göre upload edeyim
-
Hocalar ve abla hepiniz sağolun..Robotix kardeş şöle ortaya karısık bi 30-40 Mb lik atarsan çok makbule geçer dai..Yalnız bu akşama lazım :( Yarın kardeşim Avusturalya ya gidecekte
-
http://files.filefront.com//;7167508;;/
118 mb oldu 25 parça attım :) şarkıların kaliteleri yüksek ondan gerçi.Kardeşin avusturyayamı avusturalyayamı gidiyor? avusturalyada ingilizce konuşulurda o bakımdan ne alaka :)
-
Crematory-Take
Ramstein-Hitler,engel,halleluja,vs.vs.
Haggard-Her mannelig
Toplam Hit: 2683 Toplam Mesaj: 10