Almanya Seyahati
-
Selamlar Mütritler,
Haftaya 3-4 gün Stutgart a gideceğim iş icabı fuara katılacağız orda.
> Giderken yanımda ne götüreyim?
> Yeme içme işleri nasıl oluyor?
> Dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?
> Nereler gezilir? Nerden ucuza alışveriş yapılır?
> Vodafone kullanıyorum orada uygun net paketleri nelerdir?
> Sizin tavsiyeleriniz ne olur?
Vb. gibi deli sorular hakkında tecrübesi olan müritlerden yorumlar istiyorum bi zahmet :)
-
ne fuarı hocam ?
-
ozgunlu bunu yazdı
ne fuarı hocam ?
Makine fuarı hocam. Parts2Clean
-
Yeme içme konusunda sorun çekmezsin domuz ve türevi sevmiyorsan bunu önceden belirtmende fayda var. Her dönerci türk çıkmayabilir yunan dönercileride mevcut :D kafam rahat etsin diyorsan türk dönercilerinden yemeğini yiyebilirsin. Önemli bir tiyo çok güvenme ordaki türklere çünkü ayakta öpebilirler. Onun dışında Metzingen'e gidebilirsiniz outlet mağazaları var efsane markaları çok makul fiyatlara alabilirsiniz arada gidiyordum aklım çıkıyordum o kadar kıyafet düşkünü olmama rağmen bi ton şey alıp dönüyordum zaten oraya gidince görürsün metzingende metzingenliden daha çok yabancı vardır outlet mağazaları olduğu için :) Bu arada metzingen stuttgartın doğusunda kalıyor yakın sayılır çok yol gitmezsiniz hatta o yola değer yani :D sonrasında baya teşekkür edersiniz.
İmkanınız varsa stuttgart hayvanat bahçesini ziyaret edebilirsiniz hem botanik bahçesi var hemde hayvanat bahçesi hayran kalırsınız.Televizyon kulelerinin bazılarına çıkılabiliyor onlara çıkıp stuttgartı yukardan güzelce izleyebilirsiniz.
Ulm un biraz ilerisinde legoland var güzel bir parktır eşşek kadar adamım halen lego ile oynarım belki o yüzden ilgimi çekiyor :D
Stuttgart bölgesi yukarı almanyaya göre daha rahattır yabancıları severler pek sorun çıkarmazlar öyle dazlak kafalar felan pek orda olmaz.Stuttgartta mercedes müzesi var kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim mercedesin tarihini çok güzel anlatmışlar ve efsane araçlar var ilk gittiğimde aklım çıkmıştı :)
Conrad diye bir mağaza var model araba, uçak, helikopter, tren vb ilginiz varsa ordan gayet uygun fiyata model araç arabilirsiniz.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar stuttgart benim doğduğum bir süre büyüdüğüm ve bi ara sürekli yazları gittiğim yerdir tabi 6 senedir gitmiyorum minik değişiklikler olmuş olabilir. -
Vodafone hangi tarife?
-
konu ile alakalı değil ama dostum bana werder bremen forması alma şansın varmı :)
-
@Ccaglayan Hocam cevabın için teşekkürler. Durum netleşti Pazartesi sabah gideceğim Salı akşam döneceğim ve 2 gün boyunca da fuarda olacağım için güniçi gezme şansım yok. Merkezde tren istasyonuna yakın bir otelde kalacağız. Yani sadece Pazartesi akşam 5 ten sonra kendime vakit ayırabileceğim ne yazık ki. Akşam 5-6 dan sonra ordaki vaziyet ne olur? Nerelere gidilir?
@frekaze İlk kez gideceğim mekanları bilmiyorum. Stutgart merkezde sadece akşam vakit geçirebileceğim. Eğer detaylı olarak nerden alınır nasıl alınır söylersen yardımcı olmaya çalışırım
@Kaan Vodafone faturasız kullanıyorum. Net ten baktım günlük 25 mb 25 tl diyor OHA dedim. Başka ucuz yollu ne olabilir?
JOE tarafından 26/May/16 13:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam gelirken capella aroma ve merck pg -merck. Vg gliserin hatta ve hatta One hit wonder myman -milk man- muffin man- police man- likitlerinden getirebilsen süper olur. Adım başı elektronik sigara dükkanları var orada
-
myblackworldweb bunu yazdı
Hocam gelirken capella aroma ve merck pg -merck. Vg gliserin hatta ve hatta One hit wonder myman -milk man- muffin man- police man- likitlerinden getirebilsen süper olur. Adım başı elektronik sigara dükkanları var orada
Hocam ne dediğini anlamadım :) ama dediklerin içki vb. Şeylerse bana gelmez