Almanya'da Tanıdığı Olan, Yakın Zamanda Gelecek
-
Arkadaşlar, annede eski smart olmayan TV var HDMI girişli. Amazon.de üzerinden TV Box alacağım. Şuan indirim çok iyi. Tanıdığı ve yakın zamanda gelecek birisini arıyorum. Var mı yardımcı olabilecek?
-
Almanyadan UK e kargolarsan ben yakın zamanda getirebilirim hocam.
-
almanya'da yasamiyorum hocam ama siparis verirsen almanya'dan gidip alabilirim. Orda bi adresimiz var (almanya'dan bazen amazondan falan siparis verince oraya yollaniyor, oradan aliyoruz kücük bir ücret karsiligi).. Ben bu ayin ortalarinda türkiye'ye gelecegim. O yüzden alacagin sey neyse gönderilis tarihi önemli. Kargolar genelde 3-4 hatta 5 güne gelebiliyor.
-
Noel dalgasına birader geliyor Londra'dan 1 2 haftaya.
-
sürekli almanyaya gidip gelen arkadaş var , parasını euro olarak ödeyip free shoptan 1 şişe içki istesen bile almıyor.
-
PanxeR bunu yazdı
sürekli almanyaya gidip gelen arkadaş var , parasını euro olarak ödeyip free shoptan 1 şişe içki istesen bile almıyor.
Öyle arkadaşın amk
-
@enes
Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için. Forumdan bir arkadaş PM attı, yardımcı olacak gibi Almanya için.
@unbalanced
Hocam şuan neredesin? TV Box için ücret ne olur? Yukarıda yazdığım gibi arkadaş yardımcı olacak ama aklımızda olsun belki başka birşey için gerekebilir.
@weskeyy
Hocam sağ ol. Ekstra birşey olursa rahatsız ederim PM'den.