Almanyada Yaşayan Müritler Yardımınıza İhtiyacım Var..
-
Arkadaşlar öz Dayımın 20 gündür kaybolması sebebiyle yaşadıgım üzgünlük bugun ölüm haberini alarak 2 ye katlandı.
Kendisi Almanya nın Hamburg kentinde bu Urban diye tabir edilen metro ların son duragında bir evde yaşıyor ve tren kazasında öldü. Almanyadaki arkadaşlardan istegim bu olayla ilgili haber yazılı görsel basında ne varsa veya yakınlarda olanların halktan duydugu bilgileri bana aktarması çünkü olayda ihmalkarlık varmı yok mu bilmiyorum.Kendisi epilepsi hastası ayrıyetten :(
Adı ve soyadı Mustafa Güçlüoğlu 42 yaşlarında
-
başınız sağolsun müdür
-
Başınız sağolsun hocam ALLAH size sabır versin,dayınıza gani gani rahmet eylesin...
-
Başın SağoLsun Cano ..
-
Başın sağolsun müritler bundan sorna basınsagolusn denmezse arkadasımız daha kolay konuhu ve haberleri takip eder diye düşünüyorum.Sadece bilgi vercekler yazsın...
-
Başın Sağolsun nası bi acıdır bilirim :(
-
Arkadaşlar konuyu güncelledim k.bakmayın
-
arkadaşlar bu konuyu hem güncel tutalım hem de herkes adına başın sagolsun diyorum simdi. bundan sonra almanyada yaşayanlar bir el atsın konuya.. diğerlerimiz de güncel tutmaya calıssın..
-
Ben alman haberlere hergün bakiyorum ama böyle bir haber alamadin, birsey görürsem mutlaka haber ederim. Basin sagolsun.
-
birde o civarda yakın oturanlar varsa iletişime geçmek istiyorum..
Toplam Hit: 1123 Toplam Mesaj: 10