Almanyadaki İrkci Olaylar Hakkinda
-
Az once gordum de bir okul duvarina turkler olecek yazip gamali hac yapmislar.
simdi bizim bu tr de de boyle adolfa reyiz ceken gamali hac takilan cok cici insanlar vardi. Bu olaylari nasil yorumluyorlar . Varmi bilgisi olan?
-
Bizim iki üç tanıdık var Almanya'da onlardan başlasalar keşke aq
-
Adamların Türk algısı bizim burada iğrendiğimiz güneydoğudan gelen barzo algısına benziyor, tek fark onların barzoları Türk sanması. Kurunun yanında yaş yanıyor hem de cayır cayır. Bir de şu var, memleket adamların memleketi istedikleri an sınır dışı da edebilirler. Azınlıkların amına koyan bir sünni yapı taşıyıp da almanlara bunu bunu yapmayın demek saçma olur.
-
http://www.youtube.com/watch?v=6aheaphdnIE
-
Fransa'da Yozgatlı ve Konyalı 3-5 aile ile tanıştım kazayla. Oradan başlasınlar amk hala kızlarını okula göndermiyor, Fransızca merhaba demeyi bile öğrenmemiş kültüre adapte olmadan her türlü pisliği dedikoduyu yapıyorlar.
-
RETRET bunu yazdı
Adamların Türk algısı bizim burada iğrendiğimiz güneydoğudan gelen barzo algısına benziyor, tek fark onların barzoları Türk sanması. Kurunun yanında yaş yanıyor hem de cayır cayır. Bir de şu var, memleket adamların memleketi istedikleri an sınır dışı da edebilirler. Azınlıkların amına koyan bir sünni yapı taşıyıp da almanlara bunu bunu yapmayın demek saçma olur.
hocam bizim türk'lerde masum değil yani çevremde çok orospu çocuğu var ve kürt değil ama kürt tanıdıklarım %99 katıksız :)
-
Tnrsk bunu yazdıRETRET bunu yazdı
hocam bizim türk'lerde masum değil yani çevremde çok orospu çocuğu var ve kürt değil ama kürt tanıdıklarım %99 katıksız :)
Geri göndersinler amk. tayyo bakar onlara da bir vergi de onlar için çıkarır, nüfus kalabalık olsun istiyor kızımız. Gerçi bunları adil düzen ayağına bir kaç kere düzdüler ama akıllanacaklarını sanmıyorum ben. Fadılı salsalar yüzde ellisini 1 seneye getirirler.
RETRET tarafından 04/Oca/15 19:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Yapmayın lütfen .
adamlar medeni istediklerini yapabilirler (!)
size ölürken selam çakmak yaraşır. çünkü karşıdan karşıya bizden daha medeni geçiyorlar.
biz vatanımıza saldırana karşılık verirken çok ırkçıyız.gerici ve cahiliz . ölmeyi hakediyoruz (!)
-
İşgal kuvvetleri hiç ayrılmadı, işgal hükümeti ile yönetiliyorlar. Oradakilerin bir kısmı evlat olsa sevilmecek cinsten kabul ama ülkelerinin ırzına geçen düşmanlara ve işbirlikçilerine karşı kıllarını kıpırdatmayıp parasının derdindeki göçmene saldırmak mallıktır.
Balyoz99 tarafından 04/Oca/15 20:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Dün bi haber okudum. Almanya da bir Türk 1 milyon emekliyi dolandırmış. E haliyle adamlar düşmanlık edecekler. Kaldı ki o Türk kimliği ile Almanya ya gidenlerin bir kısmının güneydoğudaki eşşek siken milletten olduğu biliniyor. Son 2-3 yılda vizesiz geçiş varken Türkiyeye karşı vize uygulayan ülkelerin bu kararı almalarındaki asıl sebep yine budur. Bu mezopotamya fareleri her gittikleri yerde olay çıkarttıkları için kabak bizim başımıza patlıyor.