folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Almanyadaki İrkci Olaylar Hakkinda

Almanyadaki İrkci Olaylar Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Az once gordum de bir okul duvarina turkler olecek yazip gamali hac yapmislar.

simdi bizim bu tr de de boyle adolfa reyiz ceken gamali hac takilan cok cici insanlar vardi. Bu olaylari nasil yorumluyorlar . Varmi bilgisi olan?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bizim iki üç tanıdık var Almanya'da onlardan başlasalar keşke aq

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Adamların Türk algısı bizim burada iğrendiğimiz güneydoğudan gelen barzo algısına benziyor, tek fark onların barzoları Türk sanması. Kurunun yanında yaş yanıyor hem de cayır cayır. Bir de şu var, memleket adamların memleketi istedikleri an sınır dışı da edebilirler. Azınlıkların amına koyan bir sünni yapı taşıyıp da almanlara bunu bunu yapmayın demek saçma olur.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MATH
    MATH's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=6aheaphdnIE

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Fransa'da Yozgatlı ve Konyalı 3-5 aile ile tanıştım kazayla. Oradan başlasınlar amk hala kızlarını okula göndermiyor, Fransızca merhaba demeyi bile öğrenmemiş kültüre adapte olmadan her türlü pisliği dedikoduyu yapıyorlar.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Adamların Türk algısı bizim burada iğrendiğimiz güneydoğudan gelen barzo algısına benziyor, tek fark onların barzoları Türk sanması. Kurunun yanında yaş yanıyor hem de cayır cayır. Bir de şu var, memleket adamların memleketi istedikleri an sınır dışı da edebilirler. Azınlıkların amına koyan bir sünni yapı taşıyıp da almanlara bunu bunu yapmayın demek saçma olur.

hocam bizim türk'lerde masum değil yani çevremde çok orospu çocuğu var ve kürt değil ama kürt tanıdıklarım %99 katıksız :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

hocam bizim türk'lerde masum değil yani çevremde çok orospu çocuğu var ve kürt değil ama kürt tanıdıklarım %99 katıksız :)

Geri göndersinler amk. tayyo bakar onlara da bir vergi de onlar için çıkarır, nüfus kalabalık olsun istiyor kızımız. Gerçi bunları adil düzen ayağına bir kaç kere düzdüler ama akıllanacaklarını sanmıyorum ben. Fadılı salsalar yüzde ellisini 1 seneye getirirler.

RETRET tarafından 04/Oca/15 19:43 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Yapmayın  lütfen .

adamlar medeni istediklerini yapabilirler (!)

size ölürken selam çakmak yaraşır. çünkü karşıdan karşıya bizden daha medeni geçiyorlar.

biz vatanımıza saldırana karşılık verirken çok ırkçıyız.gerici ve cahiliz . ölmeyi hakediyoruz (!)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

İşgal kuvvetleri hiç ayrılmadı, işgal hükümeti ile yönetiliyorlar. Oradakilerin bir kısmı evlat olsa sevilmecek cinsten kabul ama ülkelerinin ırzına geçen düşmanlara ve işbirlikçilerine karşı kıllarını kıpırdatmayıp parasının derdindeki göçmene saldırmak mallıktır.

Balyoz99 tarafından 04/Oca/15 20:05 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

Dün bi haber okudum. Almanya da bir Türk 1 milyon emekliyi dolandırmış. E haliyle adamlar düşmanlık edecekler. Kaldı ki o Türk kimliği ile Almanya ya gidenlerin bir kısmının güneydoğudaki eşşek siken milletten olduğu biliniyor.  Son 2-3 yılda vizesiz geçiş varken Türkiyeye karşı vize uygulayan ülkelerin bu kararı almalarındaki asıl sebep yine budur. Bu mezopotamya fareleri her gittikleri yerde olay çıkarttıkları için kabak bizim başımıza patlıyor. 

xxx
Toplam Hit: 1013 Toplam Mesaj: 10