Almanyadan Bıçak Getirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

arkadaşım var almanyada oturuyor. Yazları türkiyeye geliyor bana gelirken  bıçak getirecek .
    Ancak korkusu acaba alırlar mı diye annemlerde bana mardinden kama getirmişlerdi(mardinli değilim) bavula koymuşlar öyle getirmişler galiba bavuldaa izin veriyorlarmış ancak yanına aldığın çantada olursa belge dolduruyorsun onlar el koyuyor sana bir belge veriyolar sonra sen onu vererek alıyosun. Diyorum ki bu acaba uluslar arası hava alanlarında geçerli mi yani arkadaşım bavula koyarak getirebilir mi yada nasıl getirebilir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

faturasiyla birlikte check-in sirasinda ucacagi havayollari firmasina emanet ediyor, hedef istikamete varildiginda kabin memuru tarafindan kendisine iade ediliyor.

faturasiz ise, konsept gayet acik; yasak.. delici,kesici,patlayici,yanici madde tasinamaz. Sampuan sisesinin icine sokup, bavul icinde getirsin, Xrayden gecmezse sorun yok, otmez.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    aynı durum bende de var. Amcam diğer gelişince getirecek bana. Şuanda özel yaptırıyom Sürmenede. Bide amcam yollayacak.

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek
    beni staj için polonyaya göndermişlerdi (10 kişi filan gittik) nese işte orada herkes çakı çakmak ayna tarak ne varsa aldı :D dönerkende bagaja vereceğimiz bavulun içine koyduk birşey olmadı ayrıca yanımıza alabileceğimiz çantalıarın içine full içki koymuştu herkes en az 5şer şişe :D geçirmediler bilmiyorduk sınır olduğunu onlarıda bagaja verdik geçti TÜrkiyede aldık sorunsuzca :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------
    aynı durum bende de var. Amcam diğer gelişince getirecek bana. Şuanda özel yaptırıyom Sürmenede. Bide amcam yollayacak.
    -----------------------------
    ortak sürmenede kimde nerde yaptırıyon bende sürmenedeyim a.q
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benim arkadaş var sürmenede o da dediydi sürmene bıçağı falan

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    abi hiç riske girmeyin kargoyala yollasın ama paraya kıycaksın o zmn :S sakat b idurum hacıı

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    Uçağa binerken yakalanırsın.Eşyalarını bi cihazın içinden geçiriyolar.Arkadaşların dediği gibi en güvenlisi kargo.
Toplam Hit: 2130 Toplam Mesaj: 8