folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Almanya‘Dan Türkiye‘Ye Davetiye Göndermek

Almanya‘Dan Türkiye‘Ye Davetiye Göndermek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba özellikle bilen arkadaşlara soruyorum.

Türkiyede bir yakınınızı davetiye sistemi ile Almanyaya çağırıyorsunuz, bu işlem ücretsiz mi ? ben 5.000 € civarında bir ücreti olduğunu 

duymuştum. 

Forumları araştırdım ama net birşey bulamadım.

Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek

bu zamanda kim bulmus 5.000 €  hocam 

resmen sacmalamislar

davetiye ücretsiz

ama davet edenin evi maasi yeterli olacak

davet edilende üstüne tapu banka cüzdani gibi olaylarla islemi hizlandirir

misafir gelir ama geri dönmez intibasi olusursa

vizeyi vermezler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Valla hocam biz de size soruyorduk bu almancılar bizi davet etse pahalıya patlar mı diye :D Bence alman forumlarına bak yekililere aç sor. Bİlen yoktur muhtemelen zaten bilinen de güncelliğini yitirmiştir.

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yalan yok öle bisi. davet eden aylık gelirini belgeleyen bir belge götürüyor. davet formunu yolluyor bitiyor gidiyor. 5bin euro ya kim gider amk almanya ya. :) ucak bileti 50 euro su anda.

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

5 bin euro olsa almana nie gidelim hocam iyi sallamislar :D 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

öyle bir şey yok. sadece davet edilen kişiye davetiyede belirttiği şekilde konaklama ve diğer masraflarını karşılayabilecek şeyleri ispat etmekle yükümlüdür. O

kadar. Bir nevi kefil oluyor. Tabii bahsettiğim olay kısa dönem vize için. Uzun dönem için de farklı prosedurler olabilr ve uzun dönem vizeyi de elçilik-

konsolosluklar değil de o ülkedeki yabancılar polisi onlaylar.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

schengen davetiyesi uygulamasi 2006 da masrafi 60euro"ydu simdi olsun maksimum 80 davet eden kisi orda en az 6 ay calisiyor gozukecek ve gelecek olan kisiyi misafir edebilecek seviyede maddi yonde..

giden sahis ikametgah varsa banka carti curtu fotokopisi kimlik fotokopisi foto vs. varsa sigorta dokumani maas bordrosu uzerine mulk varsa veya isyeri veya vergi beyannamesi tapu  veya vergi levha belgesi fotokopisi tasinmaz mulk varsa daha kolay alir vizeyi..

elektronik bilet fotokopisi cakma sigorta belgesi bankaya belli bir ucret karsilinga hallediyorlar..

bunlar yeterli giden

giden kisi karsi tarafta onu orda tutmasina sebeb yaratacak bisey yoksa kolay verirler vizeyi..

evli esi ordaysa davetiyeyi baskasi cikariyorsa. cocuklari ordsa baskasi davetiye yolliyorsa bekarsa gencse tr de tasinmaz mulku yok veya ciddi bir hesap miktari yoksa veya karsi taraf guvencesi yetersiz ise ordaki disisler bakanligindan ret gelir..

vs..vs

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

almanyada belediyeden aldığın davetiye belgesi 10-15 euro civarında.. davet edilecek kişinin adı soyadı ve adres bilgilerini isterler hocam.. o aldığın belgeyide Türkiyedeki davet edilecek kişiye göndereceksin. Türkiyedeki kişide istanbul veya ankaradaki konsolosluğa gidip schengen vizesi için başvuru yapacak.. Almanya vizede en zorluk çıkaran ülke.. bir komşum gidecekti gezmeye 2 kez başvuru yaptı ikiside reddedildi sonra uğraşmadı.. kendisi çalışan ve şirket ortağı sigortası falan yatıyor bir sebep söylemediler ama illada bir evraklarda eksiklik vardır.. ilk defa başvuracaksa şahsen kendisi gitsin evrakları tam yapsın..

Toplam Hit: 9013 Toplam Mesaj: 8