Almanya'dan Türkiye'ye Gümrük Muayenesi Fiyatı?
-
Herkese selam!
innogames'den ipad air kazandım malı yollayacaklar ama gümrük muayenesini sizin ödemeniz gerekiyor dediler.. ptt kapalı olduğu için gidip soramadım kaç lira tutar bu işlem? bilgili biri benimle paylaşırsa çok sevinirim..
Almanya>Samsun -
Beklerim dersen almanyada bana yollasınlar, ağustos gibi gelirken getireyim gümrük falan ödeme
-
Hocam çok iyi olurdu ama ağustosa kadar planlarım var tutarsa türkiyede olamayacam, bi 50-80 lira tutsa öderizde gelip cihazın parası kadar isterseler sıkıntı birde charger tiple uğraşacam zaten.
-
türkiye satış fiyatının %20 sini ödersin.
+ olarak biraz daha brşey var.
3G li model geliyorsa 3G si çalışmaz he haberin olsun.
DrKill tarafından 01/Tem/15 22:45 tarihinde düzenlenmiştir -
200 lira mı bayılacam ben şimdi kazandığım hediyeye.. gavur herifler diyorlar ki türkiye avrupa ülkesi değil ödersen gönderelim vay arkadaş.. 3gsi charger'ı bir ton iş birde dedim yollayın.
peh..
-
Ceoden bunu yazdı
200 lira mı bayılacam ben şimdi kazandığım hediyeye.. gavur herifler diyorlar ki türkiye avrupa ülkesi değil ödersen gönderelim vay arkadaş.. 3gsi charger'ı bir ton iş birde dedim yollayın.
peh..
noname'in adresini ver getirsin zaten orada sikilme durduk yere 200 lira
-
DevilKingtr bunu yazdıCeoden bunu yazdı
peh..
noname'in adresini ver getirsin zaten orada sikilme durduk yere 200 lira
olmadı satarız bi gelsin hele.. aslında bunlar bana t-shirt yollamıştı geçen sene 3 ay sürmüştü bu türlüsü daha makul olurdu ama onayı verdim adamlara..
bu arada bilgi paylaşımı için teşekkürler..
-
iptal ettim ağzına tükürdüğümün hediyesini gümrüğü aradım burdaki fiyatını bulur boşuna yollamasınlar cevabını aldım.. daha international yarışmaya katılırsam 2 olsun..