Almayı Düşündüğüm Playstation Hakkında
-
Bir playstation denk getirdim. Çiziksiz. Yanında 7 tane orjinal oyun var. Versiyon numarası CECHG 04 müş kırılabilir mi?
650 lira istiyor eleman. Fiyat çok iyi diyorsanız alacağım. Yanında bir tane orjinal tertemiz kol var. Ve diğer aparatları HDMI Kablo vs.
Amaç birkaç ay oynayıp sonra daha iyi fiyata satmak . Ticari mantık yani.
Oyunlar.
GTA5
God Of War (kaç olduğunu göremedim)
İnfamous 2
Need For Speed Undercover
Pes 2012 ve 2015
Darksiders.
-
http://www.tahribat.com/forum/satilik-playstation-3-500gb-superslim-7-adet-oyu-21133
Muride satmistim hocam bunu bende, kafanda biseyler olussun.
-
Oyunlarla birlikte fiyat bence iyi... Ayrica cihaz kırılabilir. HD kac GB onuda bir ogren kirdirdiginda HD isine yariyacak cunku. oyunsuz o makinanin ederi 250 300 arasi birsey sen konus bi 50 tl daha dussun fiyati.
DeepInside tarafından 29/Ara/15 00:24 tarihinde düzenlenmiştir -
NoToleranca hocam senin konu silinmiş göremiyorum sencede uygun mu fiyat?
@DeepInside teşekkür ederim hocam biraz daha pazarlık yapayım olmadı yeni bir hdd takarım ucuzdan bulup
-
Easx bunu yazdı
NoToleranca hocam senin konu silinmiş göremiyorum sencede uygun mu fiyat?
@DeepInside teşekkür ederim hocam biraz daha pazarlık yapayım olmadı yeni bir hdd takarım ucuzdan bulup
Bu arada kirdirmayi dusunuyorsan cd lere bosuna para verirsin... Adamin ticaretini piç etmis olmuyayim fakat uyarmakta fayda var sonuta sende zarar edeceksin.
-
Oyunlari ayri ps3u ayri satarim diyordum hocam 550ye düştü eleman.
Önce oyunlari bitirir sonra satarim diye dusundum
-
hocam ben 2 sene önce bu saydıgın oyunlar ve birkaç fazlasını 500 tl ye aldıydım sen hesapla işte kırılma olaylarını hiç bilmiyorum araştırmadım aldım kullanmadımda neye aldım bilmem para harcamak olsun
bence 550 ye düşürebilirsen o şekil al bu sistemi -
LaNCeLoT bunu yazdı
hocam ben 2 sene önce bu saydıgın oyunlar ve birkaç fazlasını 500 tl ye aldıydım sen hesapla işte kırılma olaylarını hiç bilmiyorum araştırmadım aldım kullanmadımda neye aldım bilmem para harcamak olsun
bence 550 ye düşürebilirsen o şekil al bu sistemiŞu anda 550 düşürdüm hocam
-
Kanka daha bile düşer 500 e kadar ama ölücü olmaya gerek yok :D sebebi zaten ne yapacak artık ps3 ü al 550 ye hayırlı ugurlu olsun ps3 ün daha 3 4 sene gideri var ( yeni oyun çıkar ) zaten geçmiş çıkmış oyunları sıraya koysan 5 senede onları oynarsın tabi ben oynamadım hiç dedim sebebi alışık değilim gamepad falan filan o neslin adamı değiliz dinozoruz biraz , hayırlısı olsun
LaNCeLoT tarafından 29/Ara/15 01:25 tarihinde düzenlenmiştir -
550 bile pahalı hocam oyunlar gta hariç para etmez