ALS Mülakatları
-
Slm hocalar bu yaz als mülakatlarına gitcem kkk kazandm mülakatlarda genellikle ne tür sorular soruyolar ve sağlık kontrolünde neler sorun çıkarır bilen varmı
-
Bir ara girmeye kalkmıştım ben gata falan kasayım diyordum da,
bayanları o sene almıyorlardı;sonraları işime geldi gerçi :P =))
http://rapidshare.com/files/241823624/ALS.rar.html
Burada biri süper canayakınlıkla dökmüş,anlatmış;hoşuma gitti...
Eğer asıl sormak istediğini yanlış anlamadıysam bu link sana yardımcı olabilir belki =)
-
Kara & Deniz & Hava'yı kazanmıstım ama gitmedim :)
Eve postayla bi kagıt gelmişti,onu da ucak yapıp atmıstım :E
Sanırsam önce bir takım saglık kontrolünden gececeksin,sonra oldugun yerden (uzunluk ne kadardı hatırlamıyorum) atlama,basketbol topunu belli bir mesafeye fırlatma,mekik çekme & koşu olaylarını da gecersen sözlü mülakat başlar,sülalende fettoşcukla uzaktan yakından bi baglantısı olan varsa iş bitmiştir :)
Kolay gelsin..
-
ben çok uğraşmıştım hem üni hemde lisedeyken yani üniye başlarken yada liseye başlarken ancak ne talihtir olmadı bana sorulan sorular o zaman şunlardı.... mülakat için...
Takrir-i sükun kanunu nedir?
Gök neden mavi?
bu iki soruyu sormuşlardı kesinlikle şaka değil...
ancak kesinlikle belirtmek isterimki burada amaç sorunun doğru cvplanması değil senin oradaki baskı altında heycanlanıp heyecanlanmaman gösterdiğin tepki vs. adamlar gerçekten insan sarrafı mesela senin kolay sinirlenen birisi olduğunu farkederlerse kızdırmaya utangaç olduğunu düşünürlerse utandırmaya çalışıyorlar...
Aşırı dindar olduğunu düşünürlerse bu yönden vurmaya çalışıyorlar temel etken heyecanlanmamak ve konuşmanda herhangi bir sekte olmaması kekelemek vs. cümlelerin doğru anlaşılır ve tane tane olmasına özen göster dahi yada çok zeki olmana gerek yok onlar için tek istedikleri kendi kıstaslarına uyabilecek birisi olman...