Alt Yazı
-
merhaba arkadaşlar.film yükledim ve alt yazısını da yükledim.bilgisayarda izleyebiliyorum altyazıyla birlikte ama bunu aynı şekilde altyazıyla birlikte cd de nasıl yapabilirim.
-
bilen yokmu yaaf..bi yardım lütfen.televizyondada izlemek istiyorum aynı şekilde.tek istediğim bu.çok mu şey istedim acaba!
-
herhalde indirdiğin film divx olsa gerek 2 sinide alt yazı ile birlikte at cd ye kopyala.. bnm bildiğim mesela bizde ki dvd
player divxleri otomatik olarak çalıştırıyor alt yazıyıda seçenek olarak sunuyor. eğer divx oynatiyorsa sizde ki dediğim
şekilde olur. bilmiyorsanda bi dene 1 cd den bişi olmaz :P ama yinede detaylı yaz diğer arkadaşlarda yardımcı olabilsin.
-
öncelikle saol arkadaşım paylaştığın için.evet genellikle filmler dvd divx avi şeklinde.bende cd player var.denedim daha önce.kopyaladım altyazıyla birlikte filmi.televizyon altyazıyı göstermiyordu.bazende bilgisayar yerine televizyonda izlemek istiyorum.(altyazıyla birlikte ama).umarım detaylı yardım edecek arkadaşlar olur.herkese kolay gelsin.
-
Toplam Hit: 1012 Toplam Mesaj: 5