folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alt Yazı Hazırlamayı Bilen Birine İhtiyacımız Var.

Alt Yazı Hazırlamayı Bilen Birine İhtiyacımız Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

beyler iletişim fak rts bölümü öğrencisiyim. şuan çekimleri devam eden bir kısa filmimiz var. bu bitsin ara vermeden 2 projemizi daha hayata geçireceğiz.

filmlerimizin senaryoları sağlam güzel projeler.

biz sadece türk değil yabancı fakultelerede izletmek istiyoruz. şuan bir kaçıyla görüşme halindeyiz.

velhasıl kelam senaryolarda çok özlü söz var ve edebi yönü yüksek devrik cümleler çok. ben bi arkadasa çeviri yaptırdım (ingilizce) bunuda diğer arkadasa okuttum bazı yerleri çok saçma olmuş dedi.

İngilizceyi anadili gibi bilen biri lazım altyazı için. filmi izleyecek ona göre altyazı hazırlayacak.

Bizde filmin sonuna ismini yazacağız teşekkür edeceğiz.

zamanım yok ama anlarım diyenler çıkarsa die önceden açtım konuyu zaten çekimler bitmedi sadece btince bu iş için başvuracağımız birini arıyoruz :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Hocam toplam kaç cümle olduğunu ? Ne zamana kadar gerekli olduğu gibi bilgileri verirsen iyi olur. Çevirmesi ayrı dert, zaman kodlarını ayarlaması ayrı dert çünkü. Vizeler olmasa yardımcı olmaya çalışırdım. Kolay gelsin yardımcı olacak arkadaşlara...

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Uzun ve acil değilse yapabilirim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

arkadaslara pm attım nolur nolmaz baska anlayan varmı bu isten :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

hocam netten herhangi bir alt yazı dosyası indir. .srt uzantılı bir dosya inecektir not defterinde açtığında alt yazının ne olduğunu hangi saniyede başlayıp biteceği bilgilerini görebilirsin. program olarak herhangi bir bilgim yok. bildiklerimi paylaşmak istedim. iyi çalışmalar.

..
Toplam Hit: 691 Toplam Mesaj: 5