Alt Yazılı Filmler Nasıl Çevrilir Telefon İçin
-
arkadaşalr smart movieden telefonum için film çeviriyorum ama alt yazılı filmler nasıl çevriliyor alt yazıyı ne diye atıyoruz telefona bişlen birisi var mı veya tavsiye edebileceğiniz başka program var mı
-
altyazıyı gömüceksin sanırım. öyle bi program vardı...
-
smart movie de alt yaziyi ben calistiramadim bi turlu.
film ile birlikte gelen alt yazi var uzantisi .srt dir buyuk ihtimalle
filmin ismi ile altyazi dosyasinin ismi ayni olunca gosterir alt yaziyi
ama cep de bi turlu gosteremedim bende
becerebilen varsa bende faydalanirim.
-
sen filmi bir converter programıyla 3gp ye cevir altyazı için ek bişey yapmana gerek yok
sana önerim all video converter
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------smart movie de alt yaziyi ben calistiramadim bi turlu.
film ile birlikte gelen alt yazi var uzantisi .srt dir buyuk ihtimalle
filmin ismi ile altyazi dosyasinin ismi ayni olunca gosterir alt yaziyi
ama cep de bi turlu gosteremedim bende
becerebilen varsa bende faydalanirim.
-----------------------------
valla ben bir kaç yol denedim ama başaramadım aklıma 1 2 yolo daha geldi deneyeceğim bakalım olursa yazarım ama bilen biri varsa yardımcı olması ii olur -
Smartmovie uzantısı .sub olan altyazıları destekliyor. Elindeki altyazı dosyasını .sub a çevirecek bir converter bul ve onu dönüştür. Sonra filmin adı ile altyazının adı aynı olsun ve aynı klasörde olsun. Seçeneklerde altyazıları göster dediğine otomatik olrak gösteriyor.
.sub yapma : (Emin deilim )
uzantılı alt yazı dosyasını birlikte aç'de ve metin belgesi yada not defteriyle aç içindekileri aynen kopyala yeni bir metin belgesi oluştur içine yapıştır kaydet sonrada smart movie okut .
.str to .sub Converter :
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Smartmovie uzantısı .sub olan altyazıları destekliyor. Elindeki altyazı dosyasını .sub a çevirecek bir converter bul ve onu dönüştür. Sonra filmin adı ile altyazının adı aynı olsun ve aynı klasörde olsun. Seçeneklerde altyazıları göster dediğine otomatik olrak gösteriyor.
.sub yapma : (Emin deilim )
uzantılı alt yazı dosyasını birlikte aç'de ve metin belgesi yada not defteriyle aç içindekileri aynen kopyala yeni bir metin belgesi oluştur içine yapıştır kaydet sonrada smart movie okut .
.str to .sub Converter :
-----------------------------hımm başka bir forumda çözümü bulmuştum converteri online yapan bir sitede bulmuştum ama program garanti oluyor bugunlerde sitelere güven olmuyor kapanıp açılıyorlar tsk ettim kardeşim ellerine sağlık +rap basıyorum şimdi sana :D -
peki altyaziyi vidoe ya gomen bi program biliyormusunuz ? bende bi program var ama fontlari cok buyutuyor ..
-
Telefon için mi yoksa xvid için mi?