Altcoin Alınabilecek Güvenilir Borsalar, Tavsiyeler
-
Merhabalar.
Elimde biraz birikmişim var eriyip gitmeden kripto paraya yatırayım diyorum. Güvenebileceğim komisyonu düşük, sıkıntısız borsalar önerebilirmisimiz. Mümkünse altcoin yelpazesi geniş olsun. türk borsası olsada olur güveniyorsanız tabii. :)
Almak için Projesi sağlam geleceği parlak olabilecek dediğiniz altcoin öneriside alabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kolay gele.
KarakartaL tarafından 28/Tem/18 13:04 tarihinde düzenlenmiştir -
crytopia (en çok altcoin bunda, nere merkezli bilmiyorum ama hızlıdır)
binance (çin merkezli, güvenilirdir ama arada kur farkından sikiyorlar)
haa illa türk olsun dersen koineks (para yatırırken bişey yok da, cüzdana çekmek istediğinde yağlı yağlı sikiyorlar)
hepsini de kullandım.
önerim en başta yazdığım borsa.
trade gruplarını takip edersen (benim takip ettiğim telegram grupları var) paranı ufak ufak arttırabilirsin.
-
türkiyeden btc alacaksan paribu tek geçerim. diğerlerini sevmiyorum da kullanmıyorum da.
onun dışında altcoinler için bittrex-binance kullanıyorum. ufaktan da olsa coinex'e geçmeye başladım eth btc ve ltc ile. CET madenciliğinden de getirisi oluyor.
-
Vip grubumda %100 kazanma garantili coin paylaşımları yapıyorum. İlgilenirsen pm at hocam. giriş 4 btc
-
Easx bunu yazdı
Vip grubumda %100 kazanma garantili coin paylaşımları yapıyorum. İlgilenirsen pm at hocam. giriş 4 btc
bitoshi'dir o btc olsa duramayız amk
-
Easx bunu yazdı
bizde 2 btc
-
KotomineKirei bunu yazdıEasx bunu yazdı
bizde 2 btc
Ciddimisiniz. :))
Beleş yokmu şu fakiride bi aranıza alsanız :)
-
KarakartaL bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıEasx bunu yazdı
bizde 2 btc
Ciddimisiniz. :))
Beleş yokmu şu fakiride bi aranıza alsanız :)
Elbette ciddi değiliz hocam :)