Altın Alımında Yardım Talebim Hakkında
-
Merhaba;
Elimizde bir miktar paramız var ve de altın almak , özellikle de düğün için bilezik vs almak istiyorum bu konuda bana önerileriniz neler olur, siz altın alımlarınızı fiziki mi yapıyorsunuz, internet üzerinden hangi sitelerden alıyorsunuz ?
istanbul içinde kuyumcu olan, alım konusunda bana destek olabilecek kişiler varsa bana özelden yazarlarsa çok sevinirim
Öneri görüşlerinize ihtiyacım var
Teşekkür edrim
-
-
Kapalıçarşı'dan alabilirsin. Geçen valizle gidip gümüş aldım bilye şeklinde.
-
Miktar çok ise kesme alabilirsin.
20 30 gr ise has altın al geç hocam. 10 gr plakaları var onların. 20 30 40 diye gidiyor olabilir. Hem yer de kaplamiyor.
Bankalarda makas çok, fiziki al.
Bir de altını harem uygulamasından takip et.kuyumcular oraya bakar.
-
Adam düğün için işçilikli altın alacakmış
bilezik
küpe
takı seti
bu grupta xikilmeme şansın yok gibi bişey .
ben fiziki alım satımda kapalıçarşı sağlamoğlu tercih ediyorum . baya alışverişim oldu . fiyatları iyi ve sorun yaşamadım .
-
Adana , erzurum burmaları. Satmak zorunda kalırsan en az kayıpla çıkarsın. Erzurumdan pek emin degilim ama sonrası için.
Set paran varsa 22 yoksa omur billah taksın diyosan 14 ayar.
ytd. 😅 -
Şimdi alacağın fiziki altını düğün zamanı veya ilerde değiştirmek veya satmak istersen alış satış farkından dolayı zararın kaçınılmaz olacaktır. Bu konuda en mantıklısı darphanenin çıkartmış olduğu altın sertifikası almak, alış satış arasındaki fark sadece bir kuruş.
-
Kibrit çöpü denen bi modeli var en az zarar edeceğin odur ve kadınlar seviyor hocam